Nov 4, 2014

SET PISAU SERAMIK BUNGA-BUNGA Hadiah Dari Sidia

Sekarang dah jadi trendingkan dengan pisau seramik.Sekarang ada pula pelbagai design dan colour.Wow mampu menceriakan mood memasak tu.



Taraaa.....set pisau seramik bunga-bunga hadiah dari En.Suami tercinta.Berbunga-bunga jugalah hati ni dapat hadiah haha.Wah terkezooot sekejap.Bertingkek-tingkek la mood memasak lepas ni ye.



Semua sekali ada 6 bilah pisau termasuk peeler.Kaler pink gitu.Feeling emak-emak sangat kan.Best pisau ni sebab dia berat,tajam,cantik dan awesome.

Kelebihan pisau seramik

-Tak perlu diasah.
-Tak perlu dicuci boleh dilap sahaja.
-Antibakteria dan anti bau.
-Tak berkarat.
-Berat dan hasil potongan yang cantik dan kemas setaraf profesional.
-Sangat colourful, menceriakan mood dapur dan memasak.



Ni pula peeler seramik.Macam plastik kan, tapi awas !!! ia tajam.Kerja mengupas, mengopek buah dan sayur lebih mudah, cepat, selamat dan kemas.Mudahan lepas ni rajin-rajin memasak untuk family tercinta.Nanti nak beli buat hadiah untuk emak tercinta.Amin.

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. Pisau seramik ni tajam.
    Tapi, awas kalau jatuh boleh patah.
    Saya pulak guna cungkil tin susu..memang patah lah..

    ReplyDelete
  2. Cantik corak dan warna-warnanya.
    Macam sayang ja nak guna.

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign