Terima Jemputan Untuk Collaborate Dari LAZADA

November 19, 2014

Wow Wow wow biar betik? Alhamdulillah... rezeki datang lagi... rezeki untuk suri rumah sepenuh masa cam aku ni.... hehe.Alhamdulillah sangat dah lama tak dapat jemputan, tawaran yang super awesome macam ni.



Terima kasih LAZADA kerana sudi menawarkan peluang yang best ni.Mungkin bagi si otai2 ini semua poyo haha.. ada aku kesah.... yang paling penting rezeki itu milik Allah. Sikit-sikit, lama-lama jadi bukit.

In Sha Allah akan ku usahakan dan buat yang terbaik.Nantikan ye hasilnya nanti.Sokongan korang amat dihargai.Jom blogging.... nyahkan komen2 negatif.... fighting!!!

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

4 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG