Nov 19, 2014

Terima Jemputan Untuk Collaborate Dari LAZADA

Wow Wow wow biar betik? Alhamdulillah... rezeki datang lagi... rezeki untuk suri rumah sepenuh masa cam aku ni.... hehe.Alhamdulillah sangat dah lama tak dapat jemputan, tawaran yang super awesome macam ni.



Terima kasih LAZADA kerana sudi menawarkan peluang yang best ni.Mungkin bagi si otai2 ini semua poyo haha.. ada aku kesah.... yang paling penting rezeki itu milik Allah. Sikit-sikit, lama-lama jadi bukit.

In Sha Allah akan ku usahakan dan buat yang terbaik.Nantikan ye hasilnya nanti.Sokongan korang amat dihargai.Jom blogging.... nyahkan komen2 negatif.... fighting!!!

posted from Bloggeroid

4 comments:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign