1 Komen Bersamaan RM1 Derma Untuk Tabung Mangsa Banjir

December 26, 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera... salam takziah buat saudara kita yang ditimpa musibah.Terutamanya yang berada di Pahang, Kelantan, Perak, Terengganu, Sabah dan sebagainya.Seperti yang kita tahu... banjir yang melanda.. begitu dasyat.. mungkin peringatan kepada semua... Allahuakbar..

Mungkin kita ingin membantu, ingin menderma tetapi kurang berkesempatan dan keadaan tak mengizinkan... di sini saya ingin mengongsikan cara mudah untuk menderma iaitu melalui blog Denai hati dengan hanya meninggalkan komen tak kisah di dalam entri yang mana pun.Setiap 1 komen bernilai RM1.Derma iu akan disalurkan ke tabung bantuan mangsa banjir.Bermula hari ini sehingga 31 Dec nanti.


Tak susahkan... jom kita bantu mereka... berat mata memandang berat lagi bahu memikul.Semoga Allah mengampunkan kita dan melindungi kita semua.Amin.


posted from Bloggeroid

You Might Also Like

2 ulasan

  1. singgah sambil menyimak, lama tak singgah sini, salam sehat dan sukses selalu y :)

    ReplyDelete
  2. ALHAMDULILLAH! Memang membantu!

    AZIRA FOOD CHARITY kendalian saya dan NGO AMALTEAM sedang mengumpul dana bantuan banjir dan akan tamat pada 2 Januari 2015 (Jumaat) ini. Boleh ke link blog saya di :

    [ISU HANGAT] AZIRA FOOD CHARITY dan AMALTEAM Kumpul Dana Banjir 2014

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG