Dec 13, 2014

1st GA by Eyzamiel : BB Cream Seqy Beauty



Tamat 30 Dec 2014

BB Cream Seqy Beauty... mungkin ada yang tak familiar dengan produk ni... Korang nak tahu produk ni kepunyaan seorang blogger tau... Wah cayalah... Blogger dengan nama femesnya SEPET.
Produk ni juga dah digunakan oleh blogger2 femes macam Kathyjem dan ramai lagi.

 BB Cream SEgy Beauty ni selamat digunakan sebab ia mempunyai pengesahan KKM dan JAKIM dan ianya produk bumiputra.Berbeza dengan BB Krim di pasaran.. ianya lebih ringan dan best bila dipakai... x melekit.Dah banyak testimoni yang positif daripada pengguna BB Cream Seqy Beuty.

Fungsi dan Kelebihan BB Cream:  
* Sesuai untuk semua kulit 
* Menutupi cela di muka
 * Sebagai bedak asas 
* Lebih ringan dari foundation
 * Sebagai essential krim, menutrisi kulit, menegang dan menghaluskan kulit
 * Melindungi kulit dari sinaran UV yang boleh menyebabkan bintik hitam muncul di wajah    (SPF   30+)  
* Memperbaiki masalah kulit dan melindungi kulit dari bahan-bahan kimia berbahaya 
* Wajah tidak berminyak sepanjang hari 
* Berfungsi melawan sinar Violet dan pencemaran udara sehingga menjadikan kulit tetap sihat * Melambatkan penuaan 
* Tekstur yang ringan dan sesuai untuk orang Asia 

Sebotol cuma RM 55 (semenanjung) dan RM 60 (Sabah / Sarawak) Sesiapa yang beli ngan sis Eyza... dia akan bagi Free Postage dan Free Gift... dan kalau korang bagitau yang korang pembaca blog dia... dia akan up sikit hadiah yang lagi best... :) 

Untuk pertanyaan / pembelian : Whatsapp atau Mesej sahaja 013-3151382 
Instagram : izz_zara_shoppe
 email : eyzafarza@gmail.com 

1 comment:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign