Dec 19, 2014

1st GA By Eyzamiel : BB Cream Seqy Beauty

Tamat 31 Dec 2014

BB Cream Seqy Beauty

Wah nak rupanya BB Cream ni milik blogger femes tu SEPET.
Dan ianya disahkan HAlal, selamat dipakai.

Fungsi dan Kelebihan BB Cream:  
* Sesuai untuk semua kulit
 * Menutupi cela di muka 
* Sebagai bedak asas 
* Lebih ringan dari foundation
 * Sebagai essential krim, menutrisi kulit, menegang dan menghaluskan kulit 
* Melindungi kulit dari sinaran UV yang boleh menyebabkan bintik hitam muncul di wajah    
(SPF   30+)  
* Memperbaiki masalah kulit dan melindungi kulit dari bahan-bahan kimia berbahaya 
* Wajah tidak berminyak sepanjang hari 
* Berfungsi melawan sinar Violet dan pencemaran udara sehingga menjadikan kulit tetap sihat 
* Melambatkan penuaan
 * Tekstur yang ringan dan sesuai untuk orang Asia 
 Dan banyak testimoni berjaya tau... testi pulak kebanyakkan dari dorang yg awesome mcam dorang ni... bila pulak aku dapat buat testi dan review BB Cream Seqy Beauty ni... hehe

Khat

Blogger Khaty Jem

Sebotol cuma RM 55 (semenanjung) dan RM 60 (Sabah / Sarawak) 
Sesiapa yang beli ngan sis Eyza... dia akan bagi Free Postage dan Free Gift... dan kalau korang bagitau yang korang pembaca blog dia... dia akan up sikit hadiah yang lagi best... :)

 Untuk pertanyaan / pembelian : 

Whatsapp atau Mesej sahaja 013-3151382 
Instagram : izz_zara_shoppe 
email : eyzafarza@gmail.com 

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign