Dec 13, 2014

AIS KRIM PASU


Ais krim pasu? makan pasu ke? aiskrim dari pasu ke?
Haha sekarang peniaga semakin kreatif, maklumlah banyak persaingan, so kenalah bijak dan kreatif dalam meniaga.Terbaru adalah ais krimmpasu.Sekali pandang memang macam real je kan, jam eeeeeewww je nak makan.


Real kan... siap ada macam tanah, tumbuhan dan baja. So unic... but still chill and yummy.
Pasu tu memang pasu real boleh return pasu untuk beli aiskrim yang lain.Boleh dapat less harga
Kat pasar malam ada jual, tapi sekarang di kiosk2 shopping mall pun ada jual dah, hanya RM5 sepasu...


Korang agak2 kalau habis semua pasu2 tu... kaye x budak tu hehe..
Dik ada nak bukak francais x hehe... nak join.


Antara lokasi aiskrim pasu :

Jonker Walk, Melaka
Pasar Borong Pandan Uptown, Johor
TF Temerloh, 2nd floor





9 comments:

  1. Erkkk... Sekali tgk mcm x lalu nk telan..

    ReplyDelete
  2. kreatif betul la.
    lain dari yang lain.
    macam banyak jer aiskrim tu

    ReplyDelete
  3. kreatif nya :) hihi.. macam makan tanah pulak kan.

    ReplyDelete
  4. wahh kreatiff! nampak sedap je. tpi jauhnya smpai kat johor..

    ReplyDelete
  5. Kat kl pon ada banyak kat vendor butik.. 1st try haritu kat foodgemfest.. mula pelik jugakk.. tp y not we try kan.. rm6-10 1 pasu.. :)

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign