Dec 14, 2014

GIVEAWAY SAYA NAK KULIT CANTIK MACAM BIDADARI!

http://sweetmom83.blogspot.com/2014/12/giveaway-saya-nak-kulit-cantik-macam-bidadari.html?m=0
Tamat 31 Dec 2014

Saya nak kulit cantik macam bidadari.
Ofcozlah kan... sape taknak cantik.. nak-nak pulak macam aku ni hah mama anak 2... harus cantik sokmo.Lelaki , perempuan semuanya nak cantik ye idok...Sekarang tak payah nak pening buat pilihan nak pilih produk mana sebab Shaklee kan ade.Selain suplement, Shaklee juga ada memasarkan set kecantikan tau.macam-macam adooo.harga pun terlajak awesome hehe. Tak caye... jom layan...


Kolagen Shaklee ni dihasilkan menggunakan sisik ikan merah yang sememangnya mempunyai daya ketahanan yang kuat.Dan yang paling best kolagen shaklee ni lebih ringan berbanding kolagen lain yang ada dipasaran.So ia meresap dalam badan kita dengan lebih cepat so kesannya pun lebih cepatlah.
Tak payah risau sebab kolagen keluaran Shaklee mendapat kelulusan KKM dan Halal Jakim.


Khasiat Collagen Shaklee ialah: 

Mengurangkan liang pori-pori, kedutan dan garis-garis halus yang kelihatan. 
Melembabkan kulit bagi orang yang mempunyai kulit kering 
Meningkatkan keanjalan, ketegangan kulit 
Melicinkan kulit Menggalakkan pertumbuhan kulit, rambut dan kuku yang sihat 
Menganjalkan punggung dan payudara 
Menghilangkan jeragat dan jerawat 
Menghilangkan garis-garis halus 
Menghilangkan lebam bawah  selalu sakit lutut kerana Collagen shaklee melindungi rawan daripada haus.

Set Kulit Jeragat parut jerawat Shaklee
Ha yang ni set kalau kita ada masalah kulit kering,berminyak atau masalah jerawat, jeragat dan seangkatan dengannya.Terdiri daripada Vita-E Complex, B-Complex dan Vita-C.

Fungsi-fungsinya:

Vita-E 
Mengekalkan kelembapan kulit dan sebagai vitamin cinta untuk orang lelaki. Boleh juga digunakan sebagai masker untuk kulit yang licin. 

VitaC 
Mempunyai antioksidant yang tinggi untuk melindungi kulit daripada pencemaran persekitan. Ia juga mengeluarkan kolagen secara semulajadi untuk menganjalkan kulit. Selain itu, ia membantu memutihkan kulit dan menghilangkan kulit kusam.

B-complex 
Membantu mengekalkan kelembapan kulit dan kulit kelihatan glowing mowing.
Bcomplex membantu menghilangkan stress. So jangan panic lepas ni muka korang akan tegang gitu.

Set ni dihasilkan dalam tempoh 3 tahun..oleh saintis dan pakar-pakar dari Jepun dan Amerika.Set ni amat sesuai untuk penjagaan dan memutihkan kulit wajah.Wah memang best ni.Yang lagi best ia dibuat dari hasil tumbuhan dan teknologi terkini.

Set Nutriwhite ni terdiri daripada :


NUTRIWHITE ACTION MAKEUP REMOVER 
Menjadikan kulit anda licin, lembut dan berseri 
Tunas poko Bic menghilangkan sel mati dengan lembut tanpa meninggalkan kesan 
Aloe Vera menyegarkan dan menegangkan kulit Lembut, tidak berminyak dan kulit anda kelihatan berseri-seri 

NUTRIWHITE GENTLE DEEP FOAMING CLEANSER 
Membersih dan menyegarkan kulit 
Rumpai laut menghilangkan kekotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan 
Alga hijau menyahtoksin dan melembapkan 
Strawberry Begonia untuk menghilangkan pigmen Lembut dan menyegarkan 

NUTRIWHITE SOOTHING RADIANCE WHITENING SOFTENER
 Ia lembut dan mengembalikan kulit pada PH yang seimbang Kulit berasa lebih segar dan tegang Rosemary Kudzu menegangkan dan mencerahkan
 Marshmallow melembapkan

 NUTRIWHITE DAILY DEFENCE WHITENING ESSENCE 
Bearberry untuk mencerah dan menegangkan kulit
 Strawberry Begonia untuk menyeimbangkan pigmen 
Kacang soya untuk melembutkan mengurangkan tompok-tompok hitam 
Mulberi untuk mencegah daripada kerosakkan daripada kesan cahaya matahari 
Vitamin C aktif ditambah untuk memperbaiki kulit serta mengembalikan seri wajah lembut dan mudah di serap kulit 

NUTRIWHITE SPOT WHITENING TREATMENT 
Memperbaiki kesan-kesan matahari serta jeragat kulit dengan cepat 
Kuasa pencerahan Likuoris dan Peony, amat bernilai disebabkan kesannya dalam mencerahkan, melindungi serta menghilangkan keradangan kulit
 Cats Claw menegangkan kulit 
Vitamin C aktif membawa kecerahan baru untuk kulit dan kulit lebih halus 

NUTRIWHITE DAYTIME WHITENING LOTION
 Licin, kaya dengan pati botani seperti Mulberi untuk mencegah kerosakkan kulit kesan daripada cahaya matahari. 
Mountain Arnica untuk menghilangkan radang kulit, pelembap bertindak daripada semua sudut Melindungi daripada kesan cahaya matahari dan membantu membina daya ketahanan kulit terhadap kerosakkan persekitaran 

NUTRIWHITE OVERNIGHT RENEWAL WHITENING CREAM 
Memperbaharui dan mengembalikan keremajaan kulit semasa tidur 
Linden menyihatkan serta melembapkan kulit dari dalam 
Scullcap mencerah dan menghilangkan keradangan kulit 
Vitamin C aktif mengurang tompok hitam, mengembalikan keserian wajah Di waktu pagi kulit terasa gebu, halus dan cerah berseri.



Kalau korang nak tengok macam-macam lagi kehebatan produk Shaklee atau nak beli produk Shaklee dengan harga yang terlajak awesome korang boleh klik link kat bawah tu ye.
Jangan bimbang sis ni pengedar sah Shaklee ye.

Nuraini Bte Mohd Ridzuan 
Pengedar sah Shaklee. [ID No: 881668]
 Call : 016-668 4862
Email : kedaivitaminsemulajdi@gmail.com
Blog : http://sweetmom83.blogspot.com/



4 comments:

  1. Wah, macam2 produk kecantikan shaklee ek sekarang ni...^_^

    ReplyDelete
  2. Xtau pn byk product shaklee..dok mkn ostematrik je..gdluck ye

    ReplyDelete
  3. shad singgah dari segmen sama.
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/12/giveaway-saya-nak-kulit-cantik-macam.html

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign