Dec 12, 2014

Jom Kurus Dengan NIKKO SLIMM JUICE Dan Menang RM1000 !!!

Kurus dan Menang RM1000 dengan Nikko Slimm Juice

www.nikkobeauty.com.my

Nak kurus !!!
Itulah dilema kebanyakkan rakyat Malaysia sekarang... semuanya comel-comel, chubby-chubby kan.Hari-hari duk layan roti canai, nasi lemak, mee kari, lepas tu malas exercise, malas bergerak.berat badan pun bertambah dengan gembiranya huhu.Lepas tu nak kurus dengan cepat, mudah, tak payah nak exercise bagai lepas tu nak produk yang murah tapi berkesan.Samalah macam saya ni.

Terutamanya kaum wanita memang obses nak kuruskan... macam saya lepas melahirkan ni... breastfeed pula, memang nafsu makan tu melampau-lampau tahap gaban dan.Berat badan pun dan makin naik.Sekarang mulalah terkial-kial mencari prduk untuk mengurus dan melangsingkan badan.
Memang susah buat pilihan sekarang sebab banyak sangat produk sedemikian di pasaran.Macam-macam jenis tapi yang merisaukan tu banyak juga yang tiruan.Yang merbahayakan kesihatan.Perlu berhati-hati.
Tapi sekarang tak perlu risau lagi.Kat sini ada jawapannya.... NIKKO SLIM JUICE


Mungkin ada yang tak mengenali produk dari Nikko.
Nikko Beauty, & Wellness, adalah syarikat yang mengedarkan produk Nikko Placenta White kini mengeluarkan produk kurus mesra pengguna iaitu Nikko Slimm Juice. Nikko Slimm Juice telah mendapat kelulusan KKM dan Halal dari JAKIM.So tak perlu risau ye... boleh kurus dengan senang hati, sihat dan selamat.In sha Allah.

Nikko Slim Juice : 

*Merupakan jus yang kurang manis dan sedap.
*Berperisa rasberry.
*Hanya perlu diminum 2x sehari.
*Tak perlu dibancuh.
*Harganya sangat berpatutan iaitu RM60 sebotol dengan 250ml.
*Sebotol boleh tahan 2  hingga minggu.


Terbukti keberkesanan Nikko Slim Juice ni sebab dah ramai yang menggunakannya dan banyak testimoni yang positif setelah menggunakan Nikko Slim Juice.Seronok tengok testimoni mereka, ada yang hilang 1.5kg dalam 4 hari... ada yang hilang sampai 10kg dalam masa sebulan... WOW...



Pihak syarikat Nikko telah melancarkan pertandingan Kurus Dan Menang. 
Setiap pengguna Nikko Slimm Juice layak menyertai pertandingan ini. Pemenang akan memenangi RM1000 jika berjaya turun berat badan sebanyak 10 Kg dalam masa sebulan. 

Antara syarat pertandingan : 
Wajib ada bukti sahih sebelum dan selepas amalkan Nikko Slimm Juice 
Ada gambar ‘before – after ‘ 
Untuk menyertai pertandingan dan maklumat lanjut, boleh hubungi kami melalui saluran berikut :

Website : http://nikkobeauty.com.my
Facebook : https://www.facebook.com/nikko.slim.juice.hq
Email : staffnikko@gmail.com
Hp : 019 3444513

Contest Mudah Nikko Slim Juice ini dianjurkan oleh Farid Laham Network dan ditaja oleh Nikko Beauty serta duniafarisya.com

3 comments:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign