Menang Garment Steamer Dari Lazada

by - December 19, 2014


Alhamdulillah hari tu ada join contest dari blog sayaiday.. hehe ala contest yang kita kena berangan kalau ada RM1212 apa yang kita nak beli di Lazada.
Hari-hari saya duk tanya ida bila pemenang nak keluar hehe... sori ida terlajak xcited


Taraa pagi tadi jenjalan blog ida, pemenang dah ada...Alhamdulillah terselit link aku kat situ.
Inilah antara barangan yg aku duk berangan dalam contest t.So details pun dh pm... tunggu jelah hadiah sampai ye.
Korang kalau join cepat g tengok senrai pemenang mana tahu dapat 1prize.

You May Also Like

14 ulasan

  1. Replies
    1. tq liana, alhamdulillah rezeki suri rumah hehe

      Delete
  2. wahhh bestnye dapat hadiah..tahniah~ ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dilla.. memang best kalau dpt hadiah hehe...

      Delete
  3. Kita tak menang..huhu..tahniah awak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq hana.... in sha allah pasni rezeki awk plak...amin cayok2

      Delete
  4. rezeki hujung tahun ni kak.. =) murah rezeki akak..

    ReplyDelete
  5. wahh tahniah! senang la nanti nak gosok baju :)

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish