Dec 19, 2014

Menang Garment Steamer Dari Lazada


Alhamdulillah hari tu ada join contest dari blog sayaiday.. hehe ala contest yang kita kena berangan kalau ada RM1212 apa yang kita nak beli di Lazada.
Hari-hari saya duk tanya ida bila pemenang nak keluar hehe... sori ida terlajak xcited


Taraa pagi tadi jenjalan blog ida, pemenang dah ada...Alhamdulillah terselit link aku kat situ.
Inilah antara barangan yg aku duk berangan dalam contest t.So details pun dh pm... tunggu jelah hadiah sampai ye.
Korang kalau join cepat g tengok senrai pemenang mana tahu dapat 1prize.

14 comments:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign