Menang Garment Steamer Dari Lazada

December 19, 2014


Alhamdulillah hari tu ada join contest dari blog sayaiday.. hehe ala contest yang kita kena berangan kalau ada RM1212 apa yang kita nak beli di Lazada.
Hari-hari saya duk tanya ida bila pemenang nak keluar hehe... sori ida terlajak xcited


Taraa pagi tadi jenjalan blog ida, pemenang dah ada...Alhamdulillah terselit link aku kat situ.
Inilah antara barangan yg aku duk berangan dalam contest t.So details pun dh pm... tunggu jelah hadiah sampai ye.
Korang kalau join cepat g tengok senrai pemenang mana tahu dapat 1prize.

You Might Also Like

14 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG