Jan 1, 2015

NURRAYSA Beauty Collagen (Review)

Sebut pasal cantik, gebu, glowing semuanya teruja.Tak kira lelaki, perempuan semuanya cantik.Nak cantik, putih, gebu, sihat dengan cepat, mudah pulak tu... so tak payah pening-pening pikir produk yang mana ... Nurraysa Beauty Collagen kan ade.


Kesan seawal 7 hari itulah yang menarik hati untuk aku consume dengan Nurraysa Beauty Collagen selain memutih dan anti penuaan.Wah gojes ke tidak? hehe.


Sebelum kita mencuba sesuatu produk pastikan semuanya ok ye.Jangan bimbang Nurraysa Beauty adalah buatan Malaysia, Halal, mendapat kelulusan SKKM dan GMP.So boleh lah cantik dan gebu tanpa was-was.


Ia diformulasikan dengan kolagen, vitamin c, kurma, delima dan snow lotus.Ianya sesuai diamalkan oleh semua golongan tak kira wanita mahupun lelaki.

Memang kesannya sangat best, kulit muka aku dulu kusam maklumlah lepas melahirkan... so sekarang Alhamdulillah makin cerah, glowing gitu.Susu badan pun memang melimpah ruah hehe.. kenyang si baby Bella.

Antara kelebihan dan manfaat Nurraysa Beauty Collagen :
- Mencerahkan kulit seawal 7 hari
- Anti penuaan
- Menghaluskan dan mencantikkan kulit
- Menghilangkan parut, blackhead, whitehead & jeragat.
- Milkbooster dan memekatkan susu badan.


Memang best, simple sangat cara pengambilannya.Hanya koyak & kemam.So tak payah kita susah-susah bancuh atau shake lagi.Letak je atas lidah, kemam je, kolagen tersebut akan melarut melalui air liur, so hasilnya lebih pantas sebab mudah diserap oleh badan.Rasanya sangat best, ala-ala fruity gitu... bau pun sweet je, macam makan gula-gula.


Seeloknya ambil 1 sachet sebelum sarapan pagi dan 1 sachet sebelum tidur untuk kesan lebih pantas.Lepas tu minum segelas air kosong.Seeloknya jauhi minuman berkafein semasa consume produk berasaskan kolagen sebab akan mengganggi proses penyerapan khasiatnya.Minum air kosong secukupnya sekurangnya 3 liter sehari.... jom putih, gebu dan awet muda dengan Nurraysa Beauty Collagen.

Jika korang ingin maklumat lanjut atau berminat untuk membeli bolehlah hubungi :

Laman web :

Fanpage :
Nurraysabeautyofficial
posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign