PEMENANG MANIS GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH

by - December 19, 2014

Assalamualaikum n hai
Maaf atas kelewatan yang amat dikesali.
Alhamdulillah seramai 79 penyertaan yang lengkap untuk GA kali ini
Terima kasih kepada semua peserta dan penaja yg begitu manis sekali.
Diharap terus memberi sokongan.
Wish you all the best.

Tahniah kepada pemenang dan cuba lagi kepada yang tak menang kali ni.
Mohon maaf jika ada terlebih atau terkurang sepanjang GA ini berlangsung.

Kepada pemenang  sila tebus hadiah anda dengan klik nama penaja dan pm kan details anda :

Tarikh tamat tempoh tebus hadiah :
23 Dec 2014

Untuk Hadiah pos 
Nama :
Hadiah yang dimenangi :
Link Penyertaan :
No Penyertaan :
Alamat:
No Tel :

Untuk Hadiah Topup
Nama :
Link Penyertaan :
No Penyertaan :
Rangkaian Yang Digunakan : Maxis / Digi /Celcom dll
No Tel :


Penaja :Mama Darwiish


Penaja : Kelly Chin


1kg kerepek ubi pedas

2kg kerepek
Penaja : azirafood

 
Penaja : noor.atiqah.

Penaja : Kedai Bonda


RM10 Topup x 3
Penaja : hasrulhassan

You May Also Like

16 ulasan

  1. Huwwwaaa ... Tak dapat ...
    Tahniah diucapkan kepada semua pemenang ...

    ReplyDelete
  2. alaaaa....tak dapat kerepek...hehehehe...

    congrats semua! alhamdulillah...rezeki jumaat ye semuanya :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. tahniah kepada semua pemenang! ^_^

    ReplyDelete
  4. Alhamdullilah menang :) terima kasih buat penganjur dan sponsor ga ni ^^

    ReplyDelete
  5. TAHNIAH kpd pemenang !!

    #CIKFAFA ! jangan lupa kat madu muda yg tak menang2 nie.. sobss... :P

    ReplyDelete
  6. congrats pada yg menang.. xde rezeki.... cuba lain kali laa..hehehe

    ReplyDelete
  7. terlepas nak claim hadiah..adoiii.

    ReplyDelete
  8. Kali ini tak ada rezeki.... he he he. Tahniah kepada semua pemenang yang berjaya.

    ReplyDelete
  9. ALHAMDULILLAH! Pemenang by Azira Food boleh PM saya ya? Atau komen di blog saya =)

    AZIRA FOOD CHARITY kendalian saya dan NGO AMALTEAM sedang mengumpul dana bantuan banjir dan akan tamat pada 2 Januari 2015 (Jumaat) ini. Boleh ke link blog saya di :

    [ISU HANGAT] AZIRA FOOD CHARITY dan AMALTEAM Kumpul Dana Banjir 2014

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish