Dec 3, 2014

Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]


 Lazada Malaysia akan mengadakan Online Revolution Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.

http://sayaiday.blogspot.com/2014/12/shopping-rm1212-at-lazada-malaysia.html

End 12 Dec 2014

Wow best nya kalau dapat shopping RM1212 di Lazada,
Dah lama duk berangan nak shopping ni...ada banyak barang nak beli ni haha.Memang banyak sebab tu best shopping di Lazada banyak pilihan barangan dengan harga terlajak awesome !!!
Jom tengok barang apa yang boleh aku beli dengan RM1212 di Lazada,


Memang lama mengidam microwave ni... tersangatlah murah, cantik dan elegan.Senang koje panas memanas makanan nak-nak time Ramadhan nanti.


Greeny kan... cute... untuk Baby Bella.Senang mama buat keje ek.. duk diam-diam dalam bauncer.


Wah best kalau dapat beli set pisau ni... complete ... Menari-nari kat dapur nak masak nanti hehe.


Yang ni pun dah lama ngidam, untuk kesihatan seisi keluarga,Murah, canti of coz berbaloi.


Puhhh yang ni idaman kalbu sesangat, food processor, complet dengan segala bagai, memang sok dapat ni, menjimatkan masa, lagipun branded, tahan lama, cantik.


Ion steamer ni sesuai sangat untuk aku ni hah, untuk mengiron baju kurung, scarf, susah dik oi nak ion atas iron board licin.


Disebabkan kami 1 familu suka sup daging, sup tulang, ofcoz kena grab yang ni, jimat masa, tenaaga dan gas.Haha tau-tau dah empuk kan, Feeling ala-ala masterchef jap ek.


Ala so cute, dengan demam Running Man aku, kompem aku grab juga yg ni,design dari korea, berkonsepkan tupperware...unik, cute kan.Nak-nak pulak lemari baju bebudak ni hampir boloos hehe.


Handy vacuum ni pun nak sangat, senang aku nak vacuum karpet si mujibur tu hehe, tak payah bising-bising sampai baby Bella terjaga,So cute and nice.


Yang ni untuk abang Darwiish... comey kan... nanti boleh duduk buat homework kat sini.Jangan asyik layan cartoon je ek.

Haha banyakkan barangan yang aku nak beli kalau ada RM1212 di Lazada.itu pun masih ada baki lagi hehe.
Doakanlah rezeki itu milikku ye kawan-kawan he.
Wish u all the best too.


12 comments:

  1. Replies
    1. haah... jom2 join... mana tahu ada rezeki... Amin

      Delete
  2. good luck..cemana nak join nih..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diana... just klik banner kat atas... pastu kat sana boleh baca syarat contest :)

      Delete
  3. Replies
    1. Cik Iman jom lah join... mana tahu rezeki... banyak lagi pilihan ada tau... rambang mata

      Delete
  4. all the best mama! nanak join jgk lah.. hehe.

    ReplyDelete
  5. Good luck. Tak buat lagi entry pasal ni.

    ReplyDelete
  6. hehe best gak sesekali tumpang berangan. all d best. sy pon join berangan hehe

    http://ana-mizu.blogspot.com/2014/12/shopping-rm1212-at-lazada-malaysia.html

    ReplyDelete
  7. Terima kasih join contest :) Inyaallah kalau rezeki, boleh menang :)

    Nak wishlist tercapai? jenguk ni : http://sayaiday.blogspot.com/2014/12/hadiah-misteri-untuk-peserta-shopping.html

    ReplyDelete
  8. set pisau tu juga lah yang paling menarik ahaha Good luck!

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign