Dec 13, 2014

Tak Boleh Drop Komen ? What The Hekkkk

 Aduhai... apa masalah ni.. pagi-pagi cam biasa update blog... pergi shoutbox alamak ada 2 blogger yang bagitahu yang dorang tak boleh drop komen dekat ruangan komen. Pada 10 haribulan dengan 7.
Emmm tapi bila semak komen yang tunggu pengesahan ada komen pada tarikh tu ada yang boleh komen...ehhh apakah ini..pening dah aku..ayat bersimpul-simpul hehe.


Aku rasa mesti pasal line internet yang mungkin slow atau masalah teknikal... sekarang rata-rata blogger mengadu line internet yang semakin memualkan.
So kepada peserta-peserta MANIS GIVEAWAY jangan bimbang, kalau korang join, tapi x boleh drop komen, korang boleh dropkan link penyertaan di shoutbox ye.Akan diterima.

3 comments:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign