Terpilih Untuk Review NURRAYSA BEAUTY COLLAGEN

by - December 16, 2014


Alhamdulillah, rezeki kali ni... terpilih untuk buat review Nurraysa beauty collagen. Seramai 20 blohher terpilih, tak sangka terselit juga blog mama darwiish.Syukur dan terima kasih.


Tengah tunggu step seterusnya, tak sabar nak mencuba Nurraysa beauty collagen nak gebus gebas hehe.So korang tunggu ye reviewnya nanti.Wish me the best... ♥saranghae♥

posted from Bloggeroid

You May Also Like

11 ulasan

  1. tahniah.. kita pun dapat jugak. tak sabar nak tunggu :)

    ReplyDelete
  2. congrats dear.. wahh.. xde luck pulak kite sebab ada bg link jugak.. =) nanti kalau betul2 gebuz gebaz boleh pulak yan try.. kann..=)

    ReplyDelete
  3. tahniah sis.....murah btl rezeki sis :-D

    ReplyDelete
  4. wah wah tahniahhh mama darwishh :) nanti boleh la kite tau mcm mane perkembangan product ni kannn :)

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish