Dec 16, 2014

Terpilih Untuk Review NURRAYSA BEAUTY COLLAGEN


Alhamdulillah, rezeki kali ni... terpilih untuk buat review Nurraysa beauty collagen. Seramai 20 blohher terpilih, tak sangka terselit juga blog mama darwiish.Syukur dan terima kasih.


Tengah tunggu step seterusnya, tak sabar nak mencuba Nurraysa beauty collagen nak gebus gebas hehe.So korang tunggu ye reviewnya nanti.Wish me the best... ♥saranghae♥

posted from Bloggeroid

11 comments:

  1. tahniah.. kita pun dapat jugak. tak sabar nak tunggu :)

    ReplyDelete
  2. congrats dear.. wahh.. xde luck pulak kite sebab ada bg link jugak.. =) nanti kalau betul2 gebuz gebaz boleh pulak yan try.. kann..=)

    ReplyDelete
  3. tahniah sis.....murah btl rezeki sis :-D

    ReplyDelete
  4. wah wah tahniahhh mama darwishh :) nanti boleh la kite tau mcm mane perkembangan product ni kannn :)

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign