May 29, 2014

Cesarean Atau Normal ?

Hari tu temujanji di Klinik Kesihatan...doktor ada buat scan sebab kandungan dan masuk usia 27 minggu...Alhamdulillah cepat masa berlalu.Alhamdulillah keadaan baby semuanya sihat setakat ni...cuma mama nya aja yang HB rendah.....

Tapi ada satu lagi bab yang x best bila doktor suruh transfer pergi mana2 hospital untuk berjumpa doktor pakar.Sebab apa pulak...tadi kata semua ok?
Rupanya untuk doktor pakar tu tentukan sama ada kelahiran kedua ni melalui proses ceaseran atau secara normal.


Normal??? auuu seriau dengar sebab masa Darwiish dulu ceaseren sebab songsang...
disebabkan parut dulu masih baru dan merah kata doktor....aku kenalah buat pemeriksaan dengan doktor pakar.Urmmmm sangat mendebarkan.


Doktor kata takut kalau bersalin normal, kesan jahitan akan terbuka disebabkan rahim yg akan mengembang.Allahuakbar....
Apa2 tunggu keputusan dari yang pakar 22 Julai nanti.Doakan yang terbaik ye buat kami berdua.....

Beauti Giveaway #2 by rafydahouse


tamat : 14 Jun 2014

Tagging :
Yumida
Ieta Mat Sa'ad
cik Yaya

May 28, 2014

GIVEAWAY "KE KOREA DAH KITA..."

Tamat 1 Jun 2014

May 25, 2014

Coklat CADBURY Ada DNA Babi ?

Kalau dulu kita dihantui status halal PEPERO, sekarang umat Islam khususnya penggemar coklat digemparkan dengan penyiaran satu artikel mengenai DNA babi di dalam coklat cadbury hazelnut.



Tapi ada yang mempersoalkan kesahihan nya...




Sekarang tepuk dada tanya selera.Jauhkan dari yang haram dan syubhah.Wallahu a'lam.

posted from Bloggeroid

May 20, 2014

Resepi RAINBOW KEK Pasti Jadi & Sedap


Rainbow kek sebenarnya senang dibuat, tapi macam rumit je nak dibuatkan.Kek ni lembut, warna warni dan sangat sesuai untuk majlis harijadi kanak2.Ceria je kan.

Bahan2:

150g tepung superfine / hongkong
150g gula kastor
6 biji telur
80ml butter / marjerin yang dicairkan / minyak sayuran
80ml susu segar
1sk esen vanila
1sk baking powder
1sb ovelete

6 pewarna yang berbeza
(Ungu,biru,hijau,kuning,oren,merah)




Cara2:

1. Satukan tepung, gula, telur, ovelete, esen vanila dan baking powder dan pukul sebati sehingga gebu dengan kelajuan mixer yg tinggi.Dalam masa 6-7minit.

2.Tambahkan susu perlahan, dan pukul sebati sampai gebu selama 1 minit.

3.Griskan loyang pembakar.Saya guna loyang 7x3inci.Panaskan oven 160'.

4. Tambahkan butter yg dicairkan dan disejukkan perlahan lahan dan kacau sebati menggunakan spatula.

5. Bahagikan adunan sama banyak kepada 6 bahagian
menggunakan senduk.

6.Titiskan 2-3 titik pewarna ke dalam setiap bahagian.

7. Bakar setiap 1 bahagian selama 10 minit secara berasingan.Maknanya bakar 1 adunan persatu, bukan lapiskan.

8.Biarkan sejuk sebelum dilapiskan dan dihias dengan cream chese froastig



Resepi Creame Chese Froasting

250g cream chese
100ml thicked/whipped cream
50g gula kastor

Cara2:

1.Satukan cream chease dan thicked cream pukul sampai lembut, gebu.

2.Tambahkan gula kastor dan pukul sampai gebu.



Bila kek betuk2 sejuk, bolehlah lapiskan kek bersama cream chese froasting tadi.

posted from Bloggeroid

May 19, 2014

JEMPUTAN TRIP BLOGGER DARI NUFFNANG

Last week dapat email dari Nuffnang.....tersenyum senyum bila bace email tu he....


Jemputan lawatan blogger ke Melaka, melawat kilang Mamee Chef.

Dah lama menyimpan hasrat nak sertai program bersama blogger terutama trip2 ni...Tapi terpaksa lupakan hasrat memandangkan tarikh tak ngam ngan schedule hu3...lagipun takde orang nak jaga darwiish.

Pada blogger yang sertai trip ni...enjoy the moment ye....nanti kita terjah entry trip tu hu.....
Tawa dalam tangisan ^_^

posted from Bloggeroid

May 18, 2014

' Setulus Kasih Ibu' Contest by Dr. Shikin

http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/setulus-kasih-ibu-contest.html

Tamat 30 Jun 2014





Selamat Hari Ibu...
Buat semua insan yang bergelar Ibu di dunia ini....
Besar pengorbananmu dalam mengandungkan, melahirkan, membesarkan serta mendidik kami agar menjadi insan berguna.

Jasa dan pengorbananmu Ibu tidak dapat dibalas dengan wang, emas mahupun intan permata.
Ianya terlalu berharga dan hanya doa dan kasih sayang yang mampu kami berikan.

Ibu...
Semoga engkau dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan dan berbahagia selalu.
Sesungguhnya kami amat menyanyangi dan menyanjungimu.

Mini Topup Giveaway By Jurnal Setiausaha Lelaki


tamat pada 04/06/2014

May 17, 2014

Hari Guru 2014 Giveaway RM100





SELAMAT HARI GURU...

Buat semua insan yang pernah mendidik daku..
Mengajar mengenal 1,2,3.....
Mengenal A,B,C....
Mengajar erti kehidupan

Bukan hanya dari buku...malah tulus ikhlas dari hati mengajar dan mendidik daku agar menjadi insan berilmu, berguna dan berjaya.
Teguran, cubitan, teguran semua itu akan sentiasa daku rindukan...
Itulah sebenarnya kemanisan dalam menuntut ilmu.

Besar jasa dan pengorbananmu guru...
Kaulah ibu bapa kami disekolah...
betapa besar jasa dan pengorbananmu....
Semoga usaha, pengorbanan kalian mendapat Rahmat dari Allah S.W.T


Selendang suri corak beragi, 
Manik menghiasi cantik sulamnya; 
Guru bistari iltizamnya tinggi, 
Penuh dedikasi melaksanakan tugasnya. 


Demi melahirkan insan yang berguna. 
Sumbu pelita menyala culas, 
Di atas dulang duduk letaknya; 
Takpernah dipinta jasa dibalas, Kejayaan cemerlang itulah hadiahnya.


Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com



Assalamualaikum




Buat julung kalinya mama melancarkan Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com disertai  beberapa para sponsor yang hebat dengan menawarkan beberapa ganjaran yang menarik kepada para pemenang. 


Follow Blog :


Like Page :



























Syarat utama :

  1. Pastikan anda follow kesemua sponsor berikut dan like page mereka.
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com
  3. Copy coding yang telah disediakandan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publishkan.
  4. Hantarkan URL penyertaan anda di ruang komen.
  5. Giveaway ini akan berlangsung pada 10 Mei pukul 12 tengahari dan berakhir pada 20 Mei 2014 pada  12 tengahari juga.
  6. Pemenang akan diumumkan pada 25 Mei 2014 berdasarkan random

Hadiah Giveaway :
  • Tasbih Pearl x 10 pemenang 
  • Wang tunai RM 30 x 1 pemenang
  • Top up bernilai RM 5 x 5 pemenang
  • Tudung bawal berserta brooch x 1 pemenang
  • Senaskah Tafsiran Pimpinan Ar rahman x 1 pemenang
  • Sticker Homemade (2 sticker) x 1 pemenang
  • Keychain Penyu x 5 pemenang
  • Hadiah Misteri x 2 pemenang
  • Kain Baju Kurung 4M  dan Goodie beg bersama accesories x 1 pemenang
  • Tudung Bawal Plain x 2 pemenang
  • 3 Pin Tudung by Pin2it by NeenaAnuar x 3 pemenang
  • Buku Terbitan Ana Muslim bernilai RM 100 x 1 pemenang
  • Bedak Sejuk Azza's Gold Powder x 1 pemenang

Nota :

34 pemenang di cari, di harap giveway ini akan mendapat sambutan dengan meriahnya. Sekian, terima kasih.


Infinite Last Romeo Giveaway by Fiqa Nsz


Infinite Last Romeo Giveaway by Fiqa Nsz
KLIK BANNER untuk menyertai giveaway ini!



Special Thanks to:

Para sponsor giveaway ini iaitu Mr. Cupid, Anis Nadzirah, NARA Kpop Online Shop, Karimah Zulkafali, Aliatul Aiman dan Keyranazleen. Giveaway ini dianjurkan oleh Fiqa Nsz

Jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album],
Cabutan bertuah pula mencari seramai sembilan pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder dan topup!

Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
Jom sertai sekarang sebelum terlambat!


Mrs Erry 2nd Giveaway



Mini GA Cash RM50 by Emas Putih #part3


As-Salam

[ Tekan banner di atas kalau nak join ]

Mini GA Cash Rm50 by Emas Putih #part3 ini dianjurkan oleh Emas Putih 



May 14, 2014

BARUT BABY Hasil Jahitan #2

Assalamualaikum semua, hari ni nak show off hasil jahitan ke2 hehe....last entry pasal nursing pillow so kali ni barut baby.Pun sama..menggunakan mesin jahit mini dari Lazada.


Beli kain cotton flanel 1 meter RM5.90...colour purple gitu...cotton flanel ni jenis kain yg sesuai, sejuk, lembut untuk buat barut,bedung baby.Tapi mahal sikit lah dari cotton biasa.Pola ukuran boleh google atau tiru je dari barut yang dulu2.


Ni proses menjahit tali barut.Tali cotton ni beli kat Mydin 3 roll cuma RM1.50 je hehe.murah kan.


Haha baru siap 2 helai...ada lagi 7 helai....tunggu mood datang lagi.....


Ha itu dia hasil yg baru siap...sori tali berpintal...x basuh lagi...nanti dah siap semua, basuh, iron bagi cun kan....

posted from Bloggeroid

May 11, 2014

NURSING PILLOW Hasil Jahitanku

Alhamdulillah jadi juga nursing pillow untuk bakal baby nanti.Sebelum ni sibuk duk google tutorial, pola nursing pillow ni.Sebenarnya nursing pillow ni antara item yang hot dipasaran sekarang unuk ibu ibu yang menyusukan baby.Dapat support belakang ibu...so x payah bongkok2 menyusukan baby.Nanti dah nak guna aku tunjuk cara guna nya ye hu.


Haha guna mesin jahit mini dari Lazada je...sempoi kan...kain tu pun murah je.RM2.50 semeter di Nagoya.


Sebelum jahit tadi, kena lah terap pola dulu..almaklumlah profesional sangat kan ....pola ni download dari 1 blog jahitan barat...lupalah pulak blog mane


So...dah siap jahit lawa lawa...tinggalkan ruang unuk masukkan kekabu atau loose fiber.Aku guna loose fiber je...ringan sikit hehe...x lah kekabu beterbangan dalam rumah.Sumbat bagi gebu tau.


Taraaaa...chumelll x? Sama jer saiz di pasaran tau.Kalau beli harga pasaran standard RM70 keatas....so kat situ aku dah jimat sikit...bolehlah kan..cuba2 dari duduk saje.Ha nak tau tak...alhamdulillah...dah dapat tempahan tau hehe....terima kasih Pijah sudi order ngan aku ek....

■■Nantikan entry hasil jahitan menggunakan mesin jahit mini di kala pregnant hehe.

posted from Bloggeroid

May 10, 2014

ANMUM MATERNA Best Choice Untuk Preggy Mom

Alhamdulillah diberi rezeki hamil kali ke2..tanpa dirancang tanpa diduga...syukur Ya Allah...macam kehamilan pertama dulu....memang minum ANMUM MATERNA Alhamdulillah sesuai, harga berpatutan dan yang penting halal dan x memualkan.



Nak masuk trimester ke3 ni...,selera bertukar kepasa perasa coklat....he sebab tetiba rasa mual kadang tu....saja mengada kot...selalu ok aje...Susu penting terutama untuk ibu hamil disamoing tumbesaran baby dalam kandungan.Minimum 2 gelas sehari untuk nutrisi lengkap ye.



Alhamdulillah rezeki...masa beli ni dapat 3 free gift...1 ANMUM MATERNA PLAIN, 1 ANMUM MATERNA MANGO & 1 ANMUM ESSENTIAL PLAIN untuk Darwiish.

Wow perasa mango...memang nak sangat rasa perasa baru ni..emmm yummmy not bad...wangi lagi...tapi coklat n plain tetap pujaan hatiku.

Dalam kotak memang tersedia borang keahlian ANMUM free je...just isi form dam tampalkan stem 80sen...poskan je.


■■■ Tips : Jangan bancuh susu dengan air panas mendidih, seeloknya air suam...sebab segala nutrisi akan musnah akibat haba yang terlalu tinggi.

posted from Bloggeroid

May 9, 2014

3 Hadiah GA Yang Awesome

Alhamdulillah sebelum ni ada buat entry kemenangan beberapa GA yang disertai,Alhamdulillah 2 daripadanya selamat diterima.Terima kasih para penganjur dan penaja yang awesome.

Hadiah BLOUSE



Cantikkan...ngam2 je untuk mama buyong ni...terima kasih Nadhirah sponsor yg awesome...yang ni melalui GA NS Dreams

Hadiah BOOKMARK & BLOG CARD



Cute dan awesome sangat...siap ada mini calendar belakang nya tu.Dari blogger cun Cerita Cinta Si Vanilla & Coklat

Hadiah CASH RM50


Yang ni dalam proses terima sebab sponsor ada masalah sikit....apa pun tunggu dan sabar kan...kalau rezeki x kemana.Terima kasih.Yang ni melalui 1ST GA DIANARASHID.COM

posted from Bloggeroid

Abang Ensem Di Mata Aku

Puhh tajuk hangat tu hehe....siapakah Abang Ensem itu ???

Abang Ensem
Tamat : 17 May 2014

Haha ensem ke tidak?
Manis ke tidak kengkawang hehe...


Siapakah Abang Ensem ?
Brader inilah penganjur contest ni ....Abang Ensem ni boleh dikategorikan sebagai salah seorang blogger otai yang berjaya menjana income melalui blog tau...kira sebaris lah dengan Ben Ashaari, Hasnul Hassan tu...hu3.


Ha itu header blog Abang Ensem ...sifu dalam bidang hartanah, blogging dan program affiliatte.
Jom ramai ramai belajar macam mana nak menjana kewangan melalui tips affiliatte Abang Ensem.




Ha ni lagi bukti kehebatan dan kehenseman Abang Ensem...kau hadooo???
hehe...Memang terbaik kan.
Pada pandangan jujur aku Abang Ensem ni memang betul-betul seorang blogger otai, sempoi, hebat dan tak kedekut dalam berkongsi ilmu, dan rezeki.
Mudahan Abang Ensem terus maju & jaya.

Rejab, May Giveaway


[klik pada BANNER untuk join]

Senarai hadiah:

Top Referral:

Minuman Kesihatan Avail Green Fit (mixed fruit flavoured) bernilai RM75 atau
Handsocks berenda atau
Necklace (with box) atau
Eau de Toilette Avon Wish of Peace 10ml

Cabutan bertuah:

Majalah Jom!
2x Bookmark
3x Brooch
Colourful Paperclips
Mini Stapler
Pensil Boboiboy
Notebook Boboiboy
Pemadam Boboiboy
Pembaris Boboiboy
4x Pin Shawl
Handphone Strap
Hairclip
Fridge Magnet
2x Pemadam Faber Castell
2x Keychain
Button Badge
Phone/Powerbank Pouch
Staples
i Shoe Phonestand

My 26 Weeks Pregnancy..Alhamdulillah

Alhamdulillah...kandungan mencecah usia 26 minggu...sekejap je masa berlalu.Terima kasih Ya Allah atas Kurniaan ini.Semoga semuanya sihat, selamat dan bakal menjadi Khalifah yang soleh.Amin...



Ukuran bayi anda, apabila mengukurnya dari kepala ke jari kaki sambil meluruskan kakinya, ialah 35.6sm. Beratnya lebih sedikit daripada 760g. Mata bayi anda mula membuka di sekitar masa ini. Responnya terhadap bunyi-bunyian semakin konsisten menjelang penghujung bulan ketujuh, apabila jaringan saraf-saraf ke telinga sudah siap terbentuk. Di terus menyedut nafas kecil-kecilan dan walaupun dia hanya menyedut air dan bukan udara, ini masih merupakan latihan yang baik untuk dia selepas dilahirkan kelak. 

Oleh kerana bayi anda membesar dengan pantas dan perkembangan otaknya begitu giat pada masa ini, pemakanan anda adalah amat penting. Teruslah memakan diet seimbang yang merangkumi banyak bijirin dan sayur. Makanan yang kaya dengan serat, termasuk roti bijian penuh dan bijirin, kekacang dan beras perang mengandungi banyak vitamin B dan membantu mencegah sembelit

Kelas antenatal anda seharusnya sudah bermula dalam satu atau dua minggu ini, atau mungkin sudahpun bermula. Kelas-kelas ini dapat memberikan anda maklumat yang baik dan jelas tentang kelahiran dan hari-hari awal keibubapaan. Melengkapkan diri dengan maklumat akan membantu menenangkan apa jua keraguan anda tentang melahirkan bayi. 
  • Nota: Pakar-pakar menyatakan bahawa setiap bayi berkembang secara berlainan - walaupun semasa dalam kandungan. Laman-laman di bahagian ini bertujuan untuk memberi maklumat umum mengenai perkembangan fetus dalam rahim.

Menang Cash RM50


Masih ingat GA ni hehe....Alhamdulillah kelmarin duk intai2 senarai pemenang...x sangka rezeki ada disitu....Alhamdulillah menang cash RM50 dari sponsor blog http://www.mystorymory.com/..
semua details dah kasi...so tunggu dengan sabar ye....
Dan ini kali ke3 menang cash dan kali ke2 menang RM50...syukur2


In Sha Allah percaya pada rezeki Allah ye...
Terima kasih kepada penganjur, penaja dan sahabat blogger semua...
Korang yang join tu boleh semak link korang kat http://www.dianarashid.com/2014/05/senarai-pemenang-1st-giveaway-by.html

Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga




EPHYRA UNTUK CANTIK SIHAT DAN BERTENAGA

Menjadi fenomena hangat masakini, kerana heboh diperkatakan akan keberkesanannya! Ramai pengguna yang dah cuba dan kagum dengan hasil yang menakjubkan. Pendek kata, memang jatuh cinta dengan EPHYRA, dan tak akan berpaling lagi!

Satu-satunya produk premium berkualiti tinggi khas untuk kecantikan kulit dan kesihatan dalaman, yang harus diminum oleh setiap orang, baik lelaki mahupun perempuan, yang bertindak dari dalaman, mencerahkan dan menyempurnakan kulit dari dalam, bukan saja untuk kulit muka, malah keseluruhan. EPHYRA sangat berkesan dalam mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. 

EPHYRA, produk keluaran bumiputera buatan Malaysia yang berkualiti tinggi dan dijamin HALAL oleh Jakim dan diiktiraf selamat oleh KKM. Dengan ramuan berkualiti premium yang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti kolagen ikan laut dalam, astaxanthin, acai beri, l-glutathione, gam akasia, serbuk tomato, bunga marigold dan acerolla cerry yang diimport dari seluruh dunia, dan dirumuskan di sini untuk menjaga tahap status selamat dan halal oleh badan JAKIM dan KKM di Malaysia, pastinya gabungan mantap yang memberikan 10 kali kuasa penyembuhan sel dalam badan, dan berupaya merangsang penjanaan sel-sel kulit baru, menyah toksin dalaman badan dan menyihatkan tubuh badan anda, serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan muda!

RUMUSAN TERHEBAT, 100% BERKESAN!
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, menyihatkan dalaman anda, memberi tenaga berpanjangan, serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG TERSANGATLAH SEDAP!
Mendapat pujian dari ribuan pengguna, supplement paling sedap di pasaran!! Sekali minum, rasa nak minum berkali-kali! Berperisa Tutti Frutti bukan sahaja enak diminum tetapi penuh dengan pelbagai khasiat untuk cantik, sihat dan bertenaga dalam satu masa.





TANPA BAHAN TAMBAHAN
Disahkan HALAL oleh Jakim, dan SELAMAT oleh KKM. 100 % semulajadi dan selamat, tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.

KEISTIMEWAAN DAN KELEBIHAN EPHYRA 
  1. Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri
  2. 80% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2 hari
  3. Membantu memulihkan wajah yang bermasalah
  4. memulihkan kulit jerawat, berparut, kusam dan eczema
  5. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
  6. Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar
  7. Melancarkan sistem pencernaan dalam badan
  8. Menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
  9. Mengurangkan kadar kolesterol
  10. Meningkatkan tenaga dan daya ingatan
  11. Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan
  12. Mengawal berat badan dan meningkatkan kadar metabolism
  13. Kempiskan perut buncit
  14. Melancarkan haid & hilangkan senggugut
  15. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis
  16. Mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
  17. Sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
  18. Meningkatkan kuantiti susu ibu
  19. Menjadi lebih bertenaga sepanjang hari
  20. Memulihkan masalah tumit merekah, kurangkan selulit
  21. Meningkatkan kualiti tidur
  22. Meningkatkan kesuburan
  23. Membantu memulihkan masalah cyst

EPHYRA SESUAI UNTUK 
  • Lelaki dan wanita, kanak-kanak (4 tahun ke atas)
  • Ibu menyusu dan hamil (5 bulan ke atas)
  • Mereka yang pentingkan kecantikan & kesihatan luar dan dalam
  • Mereka yang mempunyai masalah-masalah berikut :
    1. Kulit berjerawat
    2. Kulit Berjeragat dan Berparut
    3. Eczema / Penyakit Kulit
    4. Gastrik / Masalah Usus
    5. Menurunkan Kolestrol
    6. Stress / Kemurungan / Ceria
    7. Sembelit / Cirit-Birit / Buasir
    8. Asthma / Lelah / Penat / Semput
    9. Gout / Arthritis Sendi
    10. Menopause
    11. Ketidakseimbangan Hormon
    12. Alergi Makanan Laut
    13. Resdung
    14. Penyakit Gusi / Demam
    15. Masalah Tidur / Kelesuan
    16. Jangkitan Pundi Kencing
    17. Masalah Buah Pinggang
    18. Kanser / PertumbuhanTumor
    19. Sakit Sendi & Sengal Badan
    20. Jantung / Saluran Darah
    21. Migraine / Sakit Kepala
    22. Strok / Parkinson
    23. Penyakit Alzheimer (Nyanyuk)
    24. Masalah Senggugut / PMS
    25. Jangkitan Virus / Bakteria
    26. Darah Tinggi
    27. Masalah Saraf
    28. Kencing Manis
    29. Thyroid

ANTARA RIBUAN TESTIMONI EPHYRA

Cantik
  1. Masalah jerawat - klik SINI dan SINI
  2. Masalah jeragat - klik SINI
  3. Eyebag pudar - klik SINI
  4. Parut chicken pox hilang - klik SINI
  5. Kulit lebih bersih daripada parut jerawat - klik SINI
Sihat
  1. Legakan sakit sendi dan suami berhenti merokok - klik SINI
  2. Masalah Eczema - klik SINI
  3. Berjaya kuruskan badan dan lancarkan haid serta tiada senggugut - klik SINI
  4. Berjaya mengandung setelah bertahun menanti - klik SINI dan SINI
  5. Masalah resdung - klik SINI

Bertenaga
  1. Kekal aktif sehingga ke malam - klik SINI
  2. Rasa lebih bertenaga dan bersemangat - klik SINI
  3. Badan lebih sihat dan segar - klik SINI
  4. Sentiasa bertenaga - klik SINI
  5. Tidak mudah letih / tidur lena / tidak mudah mengantuk di siang hari / kempiskan perut buncit / melancarkan sistem pelawasan - klik SINI


PROMOSI EPHYRA MEGASALE 



HARGA PREMIUM PACK (30 SACHETS) 
RM 180 ( Semenanjung ) / RM 190 ( Sabah & Sarawak )


Call / whatsapp HOTLINE : 019 3999 238 / 03 41417889





Sana sini nak tahu rahsia ,

Kulit flawles bak Memey Suhaiza,

Sihat, bertenaga, sentiasa berseri,

Minumlah EPHYRA setiap hari.


Giveaway Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga ini dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh OceanLife2u.com dengan hadiah berupa wang tunai dan produk Ephyra bernilai RM 10,020.00 untuk dimenangi. Sila klik SINI untuk join.



April - May GA by Amirah









Umum Pemenang 20 May 2014

-Tekan Banner untuk join-




Hadiah yang ditawarkan : 
1. Perfume Original
2. Kupon Pembelian Satin Skinz RM50
3. Shiseido Black Mask
4. Cathy Doll L-Gluthathione Magic Cream 138 ml
5. Tudung Akel
6. Charm Bracelet Bestfriend
7. Topup RM50
8. Topup RM10
9. Topup RM5
10. Blouse Merah




Pilihan hadiah saya : 
1. Cathy Doll L-Gluthathione Magic Cream 138 ml
2. Charm Bracelet Bestfriend
3. Blouse Merah




Tarikh tamat : 15 / 5 / 2014






GA cuci lemari by mamamursyid.blogsport.com


Siapakah nama anak Mama Mursyid ?
ahmad mursyid

Apakah pekerjaan Mama Mursyid ?
Guru dan juga surirumahtangga
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign