Dec 26, 2014

1 Komen Bersamaan RM1 Derma Untuk Tabung Mangsa Banjir

Assalamualaikum dan salam sejahtera... salam takziah buat saudara kita yang ditimpa musibah.Terutamanya yang berada di Pahang, Kelantan, Perak, Terengganu, Sabah dan sebagainya.Seperti yang kita tahu... banjir yang melanda.. begitu dasyat.. mungkin peringatan kepada semua... Allahuakbar..

Mungkin kita ingin membantu, ingin menderma tetapi kurang berkesempatan dan keadaan tak mengizinkan... di sini saya ingin mengongsikan cara mudah untuk menderma iaitu melalui blog Denai hati dengan hanya meninggalkan komen tak kisah di dalam entri yang mana pun.Setiap 1 komen bernilai RM1.Derma iu akan disalurkan ke tabung bantuan mangsa banjir.Bermula hari ini sehingga 31 Dec nanti.


Tak susahkan... jom kita bantu mereka... berat mata memandang berat lagi bahu memikul.Semoga Allah mengampunkan kita dan melindungi kita semua.Amin.


posted from Bloggeroid

Dec 22, 2014

Tips Elakkan Sembelit Selepas Bersalin


Kali ni nak kongsikan tips bagi mengelakkan atau menyembuhkan masalah sembelit semasa berpantang.Tips ini adalah dari praktik sendiri, pengalaman sendiri setelah melahirkan anak kedua.In Sha Allah masalah sembelit akan ok.


Maklumlah selepas melahirkan organ dalaman kita lemah so masalah seperti sembelit ni memang normal tapi tidak boleh dipandang remeh.

Tips elakkan sembelit :

1. Banyakkan minum air masak.Memang orang2 tua x bagi kta minum air banyak masa berpantang, takot badan menggeleber, tapi fokus utama kita adalah nak sihat dulu kan, nak melancarkan pembuangan, pastu boleh cantik semula.

2.Banyakkan makan sayuran kurangkan nasi, sayur sawi misalnya, jangan makan sayur sejuk pulak macam tauge, timun, terung nanti lain jadinya.

3.Makan buah oren buah oren kaya dengan vitamin c, sure lepas makan pasti ketandas.

Kalau masalah sembelit berlarutan mesti refer nurse atau doktor, nanti dorang akan berikan ubat lawas....jangan senyap je ye...kang bengkak pulak usus...

posted from Bloggeroid

Dec 21, 2014

Hilang 5.5kg Dengan CMD

Wah hepii rasa bila timbang tengok berat dah turun.... banyak pulak tu.... hehe, perut pon dah kurang boyotnya, maklumlah lepas melahirkan, breatfeed pulak tu, selera makan macam anak gajah hehe.Exercise malas, makan pil malas.... so nermulalah kisah dengan CMD



Concentrate Mineral Drop hanya titis je dalam minuman, masakan... In Sha Allah nampak kesan positifnya.... kalau nak tau banyak lagi khasiat CMD



Kalau ada yang berminat nak cuba atau ada sebarang pertanyaan

email : aiinbaharom86@gmail.com
whatsApp : 012-9125998
Fanpage : Mama Darwiish

Dealer sah CMD

posted from Bloggeroid

Lot Tanah Untuk Dijual

Assalamualaikum, mak sedara saya ingin menjual lot tanah.Kepada sesiapa yang berminat dan serius untuk membeli boleh hubungi :
Ustazah Karimah 019-351 1909



Negeri : Pahang
Daerah : Temerloh
Bandar : Mukim Semantan
Tempat : Lana
No Lot : Lot 257
Luas Lot : 1.1129 Hektar ( 2 ekar, 3 Rood 00.0000 le)
Kategori : Pertanian


posted from Bloggeroid

Dec 20, 2014

Menang MAGNUM Lagi



Alhamdulillah, kalau dulu keciiwa tak dapat hadir majlis penyampaian hadiah style my magnum.Kali ni In Sha Allah dapat hadir.... xtually petang semalam dapat email dari magnum bagitahu yang terpilih sebagai pemenang mingguan.Alhamdulillah.

posted from Bloggeroid

BEAUTY OAT Untuk Projek Review Dah Sampai



Hari tu ada bagitahu, pihak beauty oat mempelawa untuk bekerjasama untuk membuat review dan testi beauty oat.Alhamdulillah petang semalam sampai dah barang, soo pinky....x sabar nak consume...nantikan review dan teti beauty oat dariku ye.

posted from Bloggeroid

Dec 19, 2014

Menang Garment Steamer Dari Lazada


Alhamdulillah hari tu ada join contest dari blog sayaiday.. hehe ala contest yang kita kena berangan kalau ada RM1212 apa yang kita nak beli di Lazada.
Hari-hari saya duk tanya ida bila pemenang nak keluar hehe... sori ida terlajak xcited


Taraa pagi tadi jenjalan blog ida, pemenang dah ada...Alhamdulillah terselit link aku kat situ.
Inilah antara barangan yg aku duk berangan dalam contest t.So details pun dh pm... tunggu jelah hadiah sampai ye.
Korang kalau join cepat g tengok senrai pemenang mana tahu dapat 1prize.

1st GA By Eyzamiel : BB Cream Seqy Beauty

Tamat 31 Dec 2014

BB Cream Seqy Beauty

Wah nak rupanya BB Cream ni milik blogger femes tu SEPET.
Dan ianya disahkan HAlal, selamat dipakai.

Fungsi dan Kelebihan BB Cream:  
* Sesuai untuk semua kulit
 * Menutupi cela di muka 
* Sebagai bedak asas 
* Lebih ringan dari foundation
 * Sebagai essential krim, menutrisi kulit, menegang dan menghaluskan kulit 
* Melindungi kulit dari sinaran UV yang boleh menyebabkan bintik hitam muncul di wajah    
(SPF   30+)  
* Memperbaiki masalah kulit dan melindungi kulit dari bahan-bahan kimia berbahaya 
* Wajah tidak berminyak sepanjang hari 
* Berfungsi melawan sinar Violet dan pencemaran udara sehingga menjadikan kulit tetap sihat 
* Melambatkan penuaan
 * Tekstur yang ringan dan sesuai untuk orang Asia 
 Dan banyak testimoni berjaya tau... testi pulak kebanyakkan dari dorang yg awesome mcam dorang ni... bila pulak aku dapat buat testi dan review BB Cream Seqy Beauty ni... hehe

Khat

Blogger Khaty Jem

Sebotol cuma RM 55 (semenanjung) dan RM 60 (Sabah / Sarawak) 
Sesiapa yang beli ngan sis Eyza... dia akan bagi Free Postage dan Free Gift... dan kalau korang bagitau yang korang pembaca blog dia... dia akan up sikit hadiah yang lagi best... :)

 Untuk pertanyaan / pembelian : 

Whatsapp atau Mesej sahaja 013-3151382 
Instagram : izz_zara_shoppe 
email : eyzafarza@gmail.com 

Giveaway 2014 Bersama MyStoryMory.com

8 Januari 2015 jam 11.59 malam - tarikh tutup GA
14 Januari 2015 - Keputusan akan diumumkan

PEMENANG MANIS GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH

Assalamualaikum n hai
Maaf atas kelewatan yang amat dikesali.
Alhamdulillah seramai 79 penyertaan yang lengkap untuk GA kali ini
Terima kasih kepada semua peserta dan penaja yg begitu manis sekali.
Diharap terus memberi sokongan.
Wish you all the best.

Tahniah kepada pemenang dan cuba lagi kepada yang tak menang kali ni.
Mohon maaf jika ada terlebih atau terkurang sepanjang GA ini berlangsung.

Kepada pemenang  sila tebus hadiah anda dengan klik nama penaja dan pm kan details anda :

Tarikh tamat tempoh tebus hadiah :
23 Dec 2014

Untuk Hadiah pos 
Nama :
Hadiah yang dimenangi :
Link Penyertaan :
No Penyertaan :
Alamat:
No Tel :

Untuk Hadiah Topup
Nama :
Link Penyertaan :
No Penyertaan :
Rangkaian Yang Digunakan : Maxis / Digi /Celcom dll
No Tel :


Penaja :Mama Darwiish


Penaja : Kelly Chin


1kg kerepek ubi pedas

2kg kerepek
Penaja : azirafood

 
Penaja : noor.atiqah.

Penaja : Kedai Bonda


RM10 Topup x 3
Penaja : hasrulhassan

Dec 18, 2014

NURRAYSA BEAUTY COLLAGEN Dah Sampai


Hari tu terpilih antara 20 blogger bertuah untuk projek review Nurraysa Beauty Care. Alhamdullillah selamat sampai dah siang tadi.


Feeling so exited untuk mencuba collagen dari Nurraysa Beauty.So nantikan testi dan reviewnya nanti ye.Terima kasih semua ♥

posted from Bloggeroid

Senarai Peserta MANIS GIVEAWAY

Assalamualaikum... 
sila semak link anda ye.Pertama sekali maaf di atas kelewatan.Kesulitan amat di kesali.
Wish u all the best.

Ada dua peserta yang blog mereka gagal diakses kerana hanya terbuka untuk pembaca jemputan,

1.http://aadhirahfarhana.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish_25.html
2.http://hootiecyum.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html

Jumlah peserta : 79 orang
1.http://www.eelleebeauty.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
2.http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
3.http://purplestarz89.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
4.http://kakarians-forever.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
5.http://sayasukala.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
6.http://belongtomee.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
7.http://www.syuhadasalleh.my/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
8.http://lovehim30.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
9.http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
10.http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
11.http://mimpitidur.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
12.http://kasut-rantau.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
13.http://loveyoucontest.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
14.http://lissadblog.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
15.http://lalazarryn.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
16.http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
17.http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
18.http://jombercontest.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
19.http://mama3farhanah.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
20.http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
21.http://mekzumbie.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
22.http://uniquebell.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
23.http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
24.http://fiqadira.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
25.http://adna2029.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
26.http://greennnpanda88contest.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
27.http://nadhirahyasmin.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
28.http://yoorinmelacolea.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
29.http://nanakimie.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
30.http://faqihahhusni.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
31.http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
32.http://music-syasya95.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
33.http://norlizabahrom.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
34.http://angguk2.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
35.http://shapurplegirl.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
36.http://farinahashari.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
37.http://nananimijiko.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
38.http://www.mialiana.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
39.http://allgiveawayandcontest.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
40.http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
41.http://husnamujahidah.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
42..http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
43.http://amysigadisweird.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
44.http://aunidenovella.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
45.http://mamanautokou.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
46.http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
47.http://bondaseri.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish_28.html?m=1
48.http://rim-yeanna.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
49.http://caraleezaty.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
50.http://therylisanurulain.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
51.http://www.sihatitunikmat.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
52.http://www.blogahbar.tk/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
53.http://nenektanjung.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
54.http://sahbanu-mulaan.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
55.http://annursyuhadah.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
56.http://luahansikhilaf.blogspot.com/2014/12/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
67.http://pleaselovemeunconditionally.blogspot.com/2014/12/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
58.http://najihahawanbiru.blogspot.com/2014/12/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
59.http://ainnadia2.blogspot.com/2014/12/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
60.http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/12/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
61.http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/12/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
62.http://giveawaysofea.blogspot.com/2014/12/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
63.http://yuhaadie.blogspot.com/2014/12/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
64.http://acikwatie.blogspot.com/2014/12/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
65.http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/12/manis-giveaway-by-mama-darwiish.htm
66.http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/12/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
67.http://khairunnisa3020.blogspot.com/2014/12/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
68.http://pengemudamerahjambu.blogspot.com/2014/12/ga-manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
69.http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
70.http://dielacraft.blogspot.com/2014/12/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
71.http://hanaexotics.blogspot.com/2014/12/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
72.http://rasulidolaku.blogspot.com/2014/12/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
73.http://mencarimifthahulraudhah93.blogspot.com/2014/12/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
74.http://alkisah-amy.blogspot.com/2014/12/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
75.http://misz-aa.blogspot.com/2014/12/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
76.http://kinderbueno-wolf.blogspot.com/2014/12/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
77.http://anisyamir7lee.blogspot.com/2014/12/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
78.http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/12/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
79.http://smilewashere.blogspot.com/2014/12/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html


Dec 17, 2014

1001 Khasiat CONCENTRATE MINERAL DROP (CMD)

**CMD* atau concentrate mineral drop adalah produk kesihatan keluaran syarikat Revell.Sudah lebih 20 tahun dipasaran.



Fakta tentang CMD :

* 100% dari sumber asli iaitu ekstrak dari bahagian paling dalam Tasik Great Salt, Little Valley
* Mempunyai 72 mineral dalam bentuk ionik utk kesihatan dan mengimbangkan pH badan manusia mahupun haiwan.
* Tiada gula, pengawet, pewarna tiruan.
* Diluluskan GMP, SKKM dan Halal.
* Boleh digunakan semua peringkat usia.
* Ibu hamil, ibu yang menyusukan boleh guna CMD.

Khasiat CMD :

* Menyahtoksin
* Anti-oksidan
* Makanan untuk sel badan
* Mengalkali sistem saraf
* Menyihatkan ligamen & tendon
* Mengurangkan keredangan
* Menyihatkan kulit dan rambut
* Melancarkan penghadaman
* Menguatkan otot jantung
* Meningkatkan motabolisme
* Mengurangkan risiko kanser dan banyak lagi


posted from Bloggeroid

Hadiah GA Sampai Lagi

Alhamdulillah... happy ending 2014 In Sha Allah... hadiah ga sampai dah.Hari tu ada menang saguhati dari giveaway anjuran **diari jejaka hangat**.mini coin purse dan handmade bookmark... cute kan... terima kasih semua.Lets blogging... ♥saranghea♥

Dec 16, 2014

Terpilih Untuk Review NURRAYSA BEAUTY COLLAGEN


Alhamdulillah, rezeki kali ni... terpilih untuk buat review Nurraysa beauty collagen. Seramai 20 blohher terpilih, tak sangka terselit juga blog mama darwiish.Syukur dan terima kasih.


Tengah tunggu step seterusnya, tak sabar nak mencuba Nurraysa beauty collagen nak gebus gebas hehe.So korang tunggu ye reviewnya nanti.Wish me the best... ♥saranghae♥

posted from Bloggeroid

Menang Baju Dari FEREENA BEAUTY CARE



Alhamdulillah.. rezeki akhir tahun ada lagi hehe... terpilih untuk menangi baju dari Fereena Beauty Care.Semua detaiks dah om...kita tunggu je ye hadiah sampai... dengan selamat.Terima kasih Fereena

posted from Bloggeroid

Perhatian Peserta Dan Penaja MANIS GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH

Assalamualaikum n hai semua... tamat sudah manis giveaway.Terima kasih atas sambutan dan sokongan korang yang terlajak manis.Alhamdulillah manis melekat lekit sambutannya.

In sha allah senarai peserta akan di publish dalam masa terdekat, nanti boleh lah semak penyertaan korang ye.Pastikan semua syarat dipatuhi.

Pengumuman pemenang akan diumumkan dengan kadar segera... akan ku usahakan sebaik mungkin... maklumlah line internet sekarang kurang manis.

Wish u all the best.

posted from Bloggeroid

Dec 15, 2014

EPHYRA SKIN BAR Hadiah GA Dah Sampai

Hari tu ada gebang yang dah menang produk terbaru dari ephyra iaitu ephyra skin bar.So Alhamdulillah Sabtu lepas dah terima.Terima kasih ephyra dan sis mialina



Hadiah disertakan dengan sekeping stand calendar yang sangat awesome, ada gambar duta ephyra memey dan norman.Pastu ada flyer...penerangan tentang ephyra skin bar.

Emmm exited sungguh nak try sabun ni tau... nantikan review dan testimoninya lepas ni ye...

posted from Bloggeroid

Resepi MEETBALL ALA IKEA

Resepi Meetball Ala IKEA


Kalau sebut pasal meetball mesti teringatkan IKEA kan... huhu.. memang hot dekat IKEA sampai kena beratur berjam-jam nak beli tau.Apa kata kita cuba resepi ni sendiri... lagi berbaloi makan satu family.. puas..resepi ni boleh dapat dalam 30 biji meetball.

Bahan-bahan meetball:

400-450g daging kisar
2 biji kuning telur
1 cawan seruk roti @ tepung gandum
1sk garam
1sk mix herb
1sk serbuk lada hitam
1biji bawang holland (potong dadu)
1biji bawang putih (cincang halus)



Cara-cara:

1. Goreng bawang holland yang dipotong dadu dengan sedikit butter sehingga kekuningan.Jangan sampai garing.
2. Satukan kesemua bahan di dalam satu bekas dan gaul sebati.Perasakan dengan garam, jangan terlalu masin kerana ia akan dimakan dengan sos.



3. Bulatkan adunan tadi menjadi bebola yang super cute hehe.Ikut selera andalah nak besar ke kecik kan...
4. Susun di dalam bekas dan simpan di dalam peti ais sementara menunggu sos disiapkan.

Bahan-bahan sos :

1 biji bawang holland (potong dadu)
1 biji tomato (potong dadu)
2 sb tepung gandum
1 cawan susu cair @ susu penuh krim
1 kiub daging
2 sb butter
3 cawan air
1 sk serbuk lada hitam
3 sb sos tomato
3 sb sos tiram
3 sb kicap manis
kalau nak lebih creamy boleh tukar susu kepada krim dan cheese

Cara-cara:

1. Tumiskan bawang hollang dengan butter sehingga naik bau dan kekuningan.
2. Masukkan tomato dan masak sehingga layu, kemudian tambahkan tepung.Kacau rata dan masak sehingga kekuningan.
3. Masukkan sos tiram, sos tomato, kicap manis dan kiub daging.Kacau sebati.
4. Masukkan air dan kemudian susu.Perasakan dengan sedikit garam dan lada hitam sehingga masak.
5.Setelah masak blender sos tersebut sehingga hancur dan halus.
6. Ok siap, bolehlah hidangkan meetball dengan fanfries ataupun sayuran seperti brokoli dan carrot yang di stim.Nak lagi feel boleh makan dengan kranberry atau bery jem...so yumyyyy...


posted from Bloggeroid

Dec 14, 2014

MANIS GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH

TAMAT !!!


Assalamualaikum & hai
Alhamdulillah di hari yang mulia, penghulu segala hari berlangsungnya giveaway yang serba manis ni hehe. Dijemput ramai-ramai join bagi memeriahkan GA ni.
Hadiah-hadiah pun manis-manis belaka ditaja pula penaja yang super manis.
Wish u all the best !!!
Boleh lihat dan pilih hadiah di :



Syarat Penyertaan :
1. Mempunyai blog.
2. Mempunya akaun Facebook.
3. Tinggal bermastautin di Malaysia.
4. Mematuhi semua arahan penyertaan.

Cara-cara Penyertaan :
1. Buat satu entri dengan tajuk MANIS GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH.
2. Copy & paste banner di GA di atas dan backlink kan ke entry GA ini.
3. Anda boleh buat pilihan hadiah. Dibawah entri tuliskan"Saya nak hadiah ............"
4. Follow & Add blog dan Fanpage para penganjur dan penaja.
5. Hantar link penyertaan di ruangan komen entri ini sahaja.

Follow Blog :

Add & Follow Fanpage :

Follow Instagram & Twiter (Jika ada akaun)

Note!!!
Semua penyertaan akan dibatalkan sekiranya gagal mematuhi semua syarat dan arahan.
Pemilihan pemenang secara random.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign