1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com

by - January 19, 2015


Assalamualaikum n hai semua...wah...menaikkan semangat ni bila tengok hadiahnya hehe.$$ siapa yang tak nak ye idak.

Sebenarnya dah lama jadi follower si bubblynotes ni, pemiliknya Farah ni tersangatlah comey, kira otai juga lah, mana taknya dia start blogging dari tahun 2006 tau dari anak dara sampai dia dah ada si teruna comey Ash.

Semoga tahun 2015 akan menceriakan Farah, bubblynotes, Ash sekeluarga.

You May Also Like

4 ulasan

  1. Alhamdulillah, terima kasih kerana sudi menyertai mini GA Farah, all the best dan jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish