Jan 19, 2015

1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com


Assalamualaikum n hai semua...wah...menaikkan semangat ni bila tengok hadiahnya hehe.$$ siapa yang tak nak ye idak.

Sebenarnya dah lama jadi follower si bubblynotes ni, pemiliknya Farah ni tersangatlah comey, kira otai juga lah, mana taknya dia start blogging dari tahun 2006 tau dari anak dara sampai dia dah ada si teruna comey Ash.

Semoga tahun 2015 akan menceriakan Farah, bubblynotes, Ash sekeluarga.

4 comments:

  1. Alhamdulillah, terima kasih kerana sudi menyertai mini GA Farah, all the best dan jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign