Jan 19, 2015

BEAUTY OAT Cara Mudah Untuk Cantik,Muda Dan Sihat (Review)

Sebut pasal kecantikan semua terbayangkan kolagen.Kali nak berkongsikan tentang kehebatan Beauty Oat.Apa yang membuatkan ia berbeza dengan produk yang lain?
Berbeza dengan kolagen yang ada dipasaran, Beauty Oat adalah minuman kolagen + oat yang pertama dipasaran.So boleh cantik, gebu, sihat dan kenyang pada masa yang sama.berbaloi kan.


Sebelum mencuba apa-apa produk, yang pertama pastikan ianya Halal, mendapat kelulusan GMP, SKKM.Ia merupakan produk buatan Malaysia.Jadi bolehlah kita gunakannya tanpa was-was.
Cute kan warna kotak dia, sesuai sangat dengan mood nak gojes tu hehe.


Beauty Oat ni dihasilkan dengan marin kolagen, ekstrak sakura dari Korea, Delima, Oat, non dairy creamer, skimmed milk poder, maltodextrin, fructose, fine sugar, oryza extract.



1 box ada 18 sachet x 30gm.
RM 79.00 (WM)
RM 89.00 (EM)
$33 (S/B)


Tadaaa, berseri-seri tak saya? Ini adalah hasil penggunaan 1 kotak Beauty Oat.Sangat awesome, kulit ternyata lebih cerah, halus, lembab.Pagi-pagi pun senang nak ke tandas, tiada lagi masalah sembelit.
Kalau minum Beauty Oat pagi-pagi, terasa kenyangnya sampai ke tengah hari, hehe, boleh slim tu


Caranya mudah sangat, hanya campurkan 1 sachet Beauty Oat dengan 180ml air suam , kacau sebati dan boleh menikmatinya dengan sedap....yummmy...Rasa dia macam oat biasa tapi tidak memuakkan... just nice,Oppppps jangan campur dengan air panas ye, nanti akan merosak dan mematikan zat-zat dan proteinnya.
Kalau nak kesan yang lebih maksimum, boleh ambil Beauty Oat 2 sachet x 1 hari, sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur.

Kalau anda berminat nak mencuba atau nak dapatkan info selanjutnya :

ZURAECA SDN BHD
Office : +603 9100 2265
Hotline : +6012 2444 014 / +6012 2444 041
Email : babeskin365@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign