Jan 1, 2015

CATHY CHOO Mandian Memutihkan Dengan Emas 24K

Ramai yang ingin memiliki kulit cerah, putih, gebu, mulus gitu.Dan banyak jugalah gel mandian yang berada di pasaran.Pasti korang tercari-cari gel mandian yang wangi tahap gaban dan yang penting mampu memutihkan dan menghaluskan kulit. Betul kan...

Cathy Choo adalah gel mandian yang mengandungi 99.9% bahan foil emas tulen melalui teknologi nano dan mudah diserap oleh kulit. So jangan terkejut selepas 18 hari kulit akan cerah, halus dan mulus bak Song Ji Hyo dalam Running Man tu hehe.


Cathy Choo 750 ml
RM45 (sm) 
RM50 (ss)
Hubungi : Aiin 012-9125998

                                               
Gel mandian Cathy Choo ni memang wangi, harum semerbak... bau dia sweet-sweet gitu, macam nak tido dalam bilik air hehe.Buih dia pula lembut je, tak melekit... lepas pakai tu haruman dia masih kekal kat badan, macam pakai perfume tau. Kulit pun terasa halus je, auuuu cam baby pulak.
Untuk kesan lebih maksimum gunalah setiap kali mandi, genyeh-genyehlah badan tu ye, bagi tanggal daki hehe.


Tengok tu bahan foil emas tu berenang-renang dalam botol tu... mandi dengan emas kau nyah haha.Kau hadoooo...Jangan bimbang Cathy Choo ni telah diuji oleh FDA dan ISO 9002.

Antara kelebihan dan khasiat Cathy Choo :

Mengandungi Glutathione dan plasenta sebagai agen pemutih
 Gel mandian campuran emas 24K 
Menanggalkan daki 
Anti-Aging shower gel 
Memutih serta mencerahkan kulit
Melembab dan menghaluskan kulit
 Membantu peredaran darah yang baik 
Kesan seawal 18 hari

So.... kalau korang nak try mandian emas ni.. harga dia RM45 (sm) dan RM50 (ss) free postage atau korang boleh contact 012-9125998 Aiin

2 comments:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign