Free 3000,000 Points Dari WhoHAA

by - January 03, 2015


3000,000 free points untuk kita grab sempena tahun 2015 ni.Wah baik hati sungguh WhoHAA.
So apa tunggu lagi, jom pakat-pakat daftar dan collect points sebanyak mungkin.Lepas tu kita boleh tebus bermacam hadiah yang super awesome.Tapi macam mana caranya? Ha sini i nak habaq mai kat hangpa... cam mana nak dapatkan free points dan redeem hadiah dari WhoHAA.

Daftar Akaun WhoHAA

Firstly haruslah mendaftar akaun WhooHAA, jangan bimbang semuanya percuma.


Copy Code Point Giveaway

Lepastu pergi ke akaun facebook WhoHAA dan cari code dan copy no code tersebut.Setiap hari akan ada code yang berbeza.So cepat-cepat ye, jangan terlepas.Boleh tengok contoh seperti gambar kat bawah ni ek...


Kemudian letakkan no code yang korang ambik dari fb tadi dan klik redeem.Automatik free poits akan masuk dalam akaun korang.Macam hari ni 3hb i dapar free 300 points.


Nanti kalau rajin boleh lah jawab survey kat situ korang boleh earn point lagi.Nanti bila earning points korang dan berlambak... boleh lah redeem macam-macam hadiah.Voucher, Topup, gadget... semua ade tau.


Wow macam-macam boleh redeem, apa tunggu lagi jom daftar sekarang WhoHAA.







You May Also Like

1 ulasan

  1. singgah... join jugak yg nie.. nak dapatkan Fujimax camera.. hehe

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish