Jan 2, 2015

Menang 1st Prize Contest COKLAT BERYL'S


Bambam x muka i time tu... ofcoz lah bambam sebab i baru telan 20 biji coklat Beryl's yang teramat awesome.Contest siapa makan coklat paling cepat dalam masa 3 minit hehe.Xtually x sangka menang... rezeki... syok dapat makan coklat free tapi x best sebab x dapat feeling2 masa makan coklat hu.


Xtually time tu ada promosi di Beryl's Mid Valley sempena perayaan Xmas.. so kena beli produk Beryl's RM20 baru boleh join.I ni kira bidan terjun sebab i x beli pun hehe.. ada miss tu kasi resit belian dia sebab anak dia x nak join.. i pun join je lah... x sangka menang... tq sangat ye miss...


Ohhhh my coklat... banyak nye... tersengih i sorang2.. feel like in heaven... hari-hari makan cokolatttt nomnom.. Antara yang dihadiahkan :

-Assorted Almond,Hazelnut,Raisin Coated With White Milk Choc.
-Raisin Coated With Milk Choc
-Tiramisu Almond With Milk Choc
-Strawberry With Choc Coated Wafer
-Oatmeal Raisin Macadamia Nuts Cookies
-Gaufrette With Milk Choc
-Coconut Rolls Coated With Milk Choc
-Strawberry Double Layered Strawberry With Milk Choc

Semua sodap2... sangat melted... tidur dengan coklat heh..yang paling i suka tiramisu almond tu.. luar pahit2 dark choc... bila kat dalam uhhhh ada wite choc dan almond... sooo awesome.

Beryl's Chocolate & Confectionery Sdn.Bhd,
No.2, Jalan Raya 7/1,
Kwsn Perindustrian Seri Kembangan,
43300 Seri Kembangan,
Selangor Darul Ehsan.

No.Tel :
03-8943 6136

Email :
beryls@berylschocolate.com

Web :
Beryl's

posted from Bloggeroid

8 comments:

  1. wahhh tahniah mama ... kenyang makan cekelat saje ni hehe. Anim pernah try white cekelat dia ... masa anak buat lawatan ke kilang Beryl's ..memang nikmat!

    ReplyDelete
  2. beryls memang sedap!!!! seronok nyaaa dapat tuuu.. heeee

    ReplyDelete
  3. Amboi menang coklet sebab makan coklat eh..

    ReplyDelete
  4. Congrats! Bestnya dpt makan coklat banyak banyak, yummy!

    ReplyDelete
  5. perghh untungnya sis..bidan terjun btl.hehe. sdpnye mkn coklat

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign