Menanti Pengumuman Pemenang

by - January 08, 2015



Emmm dalam list, ada lebih kurang 4 giveaway yang i join, yang tarikh tamat 31 Dec 2014, emm sekarang dah masuk 8 Jan 2015..... tiada sebarang perkembangan.... ape citer ek.... positive thinking... ooo penganjur tengah baling buah dadu cari pemenang kot.. hehe, so tunggu.... kalau dah rezeki x kemana ye idok..

posted from Bloggeroid

You May Also Like

8 ulasan

  1. Saya pun ada jgk nih ... Ada tu patut nyer raya@rayahaji umum, tapi tak umum, ada tu suh peserta jujur klik ape lah, add macam2 lah, tapi tak umum2 pun ... Patut ker tak saya siarkan nama2 dia org ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hani , betul2 ada juga terkena, bukan nya apa berlaku adil dan jujur lah pada peserta kan, tak baik buat cm gitu, pada pendapat saya tak yah kot, tapi kalau x siarkan, nanti ada yg terkono plak... emmm cm ne ek

      Delete
  2. Ish, iday kalau handle giveaway/contest, paling takut kalau lambat bg nama pemenang. sebab faham orang yang join contest mesti nak taw menang ke tak. hehehe

    btw, iday ada buat contest. jemput join :)

    http://sayaiday.blogspot.com/2015/01/contest-flood-relief-drive-lazada.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. iday betol tu, tapi kalau ada masalah yg x dpt dikawal tu nak wat cmnekan tapi sekurangnya bglah info, x de lah peserta terkial2 tunggu.of coz i join contest u iday hehe.wish me luck

      Delete
  3. Replies
    1. Mila... hu.. sgt x memuas kan hati kan

      Delete
  4. Replies
    1. nadia... betul2... dh join kena tunggu...

      Delete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish