Jan 8, 2015

Menanti Pengumuman Pemenang



Emmm dalam list, ada lebih kurang 4 giveaway yang i join, yang tarikh tamat 31 Dec 2014, emm sekarang dah masuk 8 Jan 2015..... tiada sebarang perkembangan.... ape citer ek.... positive thinking... ooo penganjur tengah baling buah dadu cari pemenang kot.. hehe, so tunggu.... kalau dah rezeki x kemana ye idok..

posted from Bloggeroid

8 comments:

  1. Saya pun ada jgk nih ... Ada tu patut nyer raya@rayahaji umum, tapi tak umum, ada tu suh peserta jujur klik ape lah, add macam2 lah, tapi tak umum2 pun ... Patut ker tak saya siarkan nama2 dia org ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hani , betul2 ada juga terkena, bukan nya apa berlaku adil dan jujur lah pada peserta kan, tak baik buat cm gitu, pada pendapat saya tak yah kot, tapi kalau x siarkan, nanti ada yg terkono plak... emmm cm ne ek

      Delete
  2. Ish, iday kalau handle giveaway/contest, paling takut kalau lambat bg nama pemenang. sebab faham orang yang join contest mesti nak taw menang ke tak. hehehe

    btw, iday ada buat contest. jemput join :)

    http://sayaiday.blogspot.com/2015/01/contest-flood-relief-drive-lazada.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. iday betol tu, tapi kalau ada masalah yg x dpt dikawal tu nak wat cmnekan tapi sekurangnya bglah info, x de lah peserta terkial2 tunggu.of coz i join contest u iday hehe.wish me luck

      Delete
  3. Replies
    1. Mila... hu.. sgt x memuas kan hati kan

      Delete
  4. Replies
    1. nadia... betul2... dh join kena tunggu...

      Delete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign