Jan 6, 2015

Nyata Jelita Dengan EPHYRA SKIN BAR

Assalamualikum n hai semua... 
belum terlambat untuk mengucapkan selamat tahun baru dan Salam Maulidur Rasul.Ok kali ni nak berkongsi pengalaman sepanjang menggunakan produk yang super awesome untuk tahun 2015 iaitu Ephyra Skin Bar.


Kenapa dinamakan Ephyra Skin Bar ? Sebab sabun ni bukan sebarang sabun tau.. bukan hanya boleh digunakan sebagai pencuci muka malahan seluruh badan terutamanya bahagian badan yang mengalami masalah macam belakang badan yang berjerawat tu.Nampak je kecik kan ? tapi hasilnya sungguh efektif.

Mengurangkan masalah jerawat belakang badan

Memang berkesan, tak sungguh tak kata.Macam i sendiri memang ada masalah belakang badan berjererawat, tapi Alhamdulillah semakin berkurangan.Dan badan pun tak gatal-gatal lagi.Kulit pun makin halus.

Memudarkan kesan regangan selepas bersalin

Kalau masa pregnant, kulit perut akan menegang, so berlaku regangan dan akan meninggalkan kesan regangan lepas deliver, so i try gunakan Ephyra Skin Bar dekat area tu... so far Alhamdulillah semakin pudar.Oooohhh sangat hepi hehe.

Mengecutkan jerawat dan mencantikkan kulit muka

Sebelum i try Ephyra Skin Bar, tu hah ada secotek jerawat kat pipi, kulit muka pun kusam je, almaklumlah dah lama x buat facial, Alhamdulillah x sampai 1 bulan pakai Ephyra Skin Bar jerawat makin surut, tak tinggalkan parut.Kulit muka pun terasa lebih halus, cerah dan segar.
Pendek kata memang syioooook pakai produk ni.Hanya cuci muka seperti biasa tak payah susah-susah pakai conditioner, krim dan segala bagai.


Ephyra Skin Bar memang best, dan multifunction.Selain baunya yang harum dan menyegarkan.Buih yang lembut dan ringan.Dan yang penting tidak mengeringkan kulit.Sesuai untuk semua jenis kulit.ILOVEIT


Official Facebook : https://www.facebook.com/oceanlife2u

Official Instagram : @ephyra2u

Hotline : 019 3999 238 / 03 41417889 (office hours only)




Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com ini dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh Oceanlife Marketing Sdn Bhd. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.


** Ejen/dealer Ephyra lain dilarang membuat promosi di ruangan komen entri review peserta giveaway ini. Harap maklum.

18 comments:

  1. good luck.. menarik sabun nih.. kena cuba laa nampaknya..

    ReplyDelete
  2. waaa..boeh la nk try ni sbb MG now ada masalah plak kt muka =.=

    ReplyDelete
  3. wah...berseri2...semoga berjaya yer...^_^

    ReplyDelete
  4. wahh tahniahh...rasa lembut je kan bila pakai

    ReplyDelete
  5. amboi mama. semakin muda jelita gituu.. hehe

    ReplyDelete
  6. review semua hasilnya baik..semakin berseri2..good luck ye

    ReplyDelete
  7. Nampak sangat perbezaan mama darwish...
    tahniah ! kerana berjaya.. berseri gittew...

    ReplyDelete
  8. Hi hi hi☺!! Goodluck hehe. Menjadi kan Ephyra?
    Alhamdulillah kan hiks.
    Qila pun singgah dari GA sama jugak weeee! GOODLUCK to both of us~

    ReplyDelete
  9. Salam... Terima kasih sudi hantar entri review ini sebelum 11.59 malam 14 Januari 2015 di

    http://www.mialiana.com/2014/12/giveaway-ephyra-skin-bar-review-ephyra.html.

    Keputusan akan diumumkan pada 20 Januari 2015.

    Gud luck (^_^)

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mama darwishh...semakin berseri n gud luck...;)

    ReplyDelete
  11. good luck yer...moga moga mama darwish ni keep on berseriii

    ReplyDelete
  12. WAHHHHHHHHH !!!

    makin cantik lah lepas nie,

    http://www.azneyshamsuddin.com/2015/01/official-facebook-httpswww.html

    ReplyDelete
  13. itu baru pakai 1 bulan.
    akalu pakai sokmo ilang jerawat.
    muka shark pun dh kureng jerawat ngan ephyra skin bar nie

    ReplyDelete

  14. Salam... Tahniah ya....

    http://www.mialiana.com/2015/01/pengumuman-pemenang-giveaway-ephyra.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign