Jan 27, 2015

SEQY BEAUTY BB CREAM (Review)

Assalamualaikum n hai semua.
Hari ni nak bercerita mengenai kehebatan Seqy Beauty BB Cream.Aapa yang hebatnya dengan bb cream keluaran Seqy Beauty ni berbanding jenama lain yang ada di pasaran? Ha kalau nak tahu kenalah stay tune ye ... 


Kalau nak tahu Seqy Beauty ni diasaskan oleh blogger yang cute tu.Nak tahu siapa... sepet.Korang pun tengok kan muka dia yang super flawles kan.Ha Seqy Beauty BB Cream adalah rahsianya.Dah ramai blogger awesome yang dah mencuba produk ni antaranya eyzamil, khatyjem dan ramai lagi.Didatangkan dengan packaging yang simple bertemakan putih dan hijau.

 

Cute kan botolnya.Sebotol ni ada 15ml.Sangat mudah dan praktikal just picit je.Wahh..bestnya tekstur Seqy Beauty BB Cream ni lain dari yang lain, ianya lebih ringan, lembut dari foundation.Dan yang paling best ianya tak melekit.Sangat sesuailah dengan saya yang tak suka makeup ni.Yang tak suka makeup tebal-tebal.

Cara penggunaan pun sangat mudah dan praktikal, tak perlu guna span, berus bagai.Hanya picit, dan ratakan dengan jari.Ok done, dah cantik.Selain itu, ianya sangat multifunction sebab ianya bertindak sebagai bedak asas, melembabkan kulit dan mencegah pigmentasi, spot dan freckles.


Dan yang paling penting, Seqy Beauty BB Cream selamat digunakan.Ianya mendapat kelulusan GMP dan produk keluaran Malaysia.dan tidak menggunakan sebarang sumber haiwan.Sokonglah produk buatan Malaysia.


15ml
RM 55 (SM)
RM 60 (SS)

Hasil penggunaan Seqy Beauty BB Cream sahaja.Tak perlu bedak lagi hehe.Memang ringan macam tak pakai apa-apa dimuka.Tak melekit.. best je.So kalau korang berminat atau nak tahu lebih lanjut korang boleh hubungi :


ig : seqybeauty

012-2678134

7 comments:

  1. Balas kunjungan :) Macam menarik je bb cream ni..

    ReplyDelete
  2. best kan? muka tak berminyak pakai bb cream ni =)

    ReplyDelete
  3. terima kasih atas informasinya...

    salam singgah

    ReplyDelete
  4. cam best je...
    nanti kan keputusan GA esok jam 10...
    http://www.kisahpondokkecil.com/2015/02/keputusan-ga-syiling-peringatan-jubli.html

    ReplyDelete
  5. Bole beli dengan eyza.. Agen Seqy Beauty... Whatsapp : 013-3151382

    ReplyDelete
  6. Agen seqy beauty 0173945948...COD Putrajaya Cyberjaya Port Dickson. Pos seluruh Malaysia (free pos free pin tudung untuk pembelian lebih dari dua produk) dan Butik Vendor : @popdonna_bangi Seksyen 9, @thepopulous Seksyen 8, @sarradhyya Alam Avenue 2, Shah Alam dan @sistersvendeur PD Waterfront, Port Dickson

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign