Jan 7, 2015

WATSON VIP CARD Banyak Kelebihan

Dah lama simpan hasrat nak join Watson Club ye lah selalu juga beli barangan di Watson.Rasa rugi pulak sebab kalau ada keahlian, boleh collect pointdan macam-macam lagi.Adik pun dah lama join Watson Club Card macam best je .


Wah sekarang ni ada pulak Watson VIP Card.Kenapa VIP ? Ha sebab sekarang ia disertakan dengan Touch & Go.Kalau dengan hanya RM18 keahlian seumur hidup.Boleh topup nilai Touch & Go dimana-mana cawangan watson tanpa sebarang caj tambahan.


Tunjukkan aje watson kad ni pada juruwang yang bertugas, so macam-macam kelebihan yang kita akan dapat tau.Kalau kad ni hilang kita boleh buat aduan di Watson VIP


Lebih kurang RM300 voucher percuma untuk ditebus antaranya voucher dari Texas Chickhen,RasaMas,Jollibean dan banyak lagi.

Kelebihan Watson VIP Card :

* 1 point untuk setiap RM1 yang dibelanjakan.
* Boleh bayar menggunakan point.
* 5 point percuma di bulan harijadi.
* 2x point untuk setiap belian jenama Watson.
* 5x point bila bayar menggunakan kad.
* Tawaran jualan, events dan workshop.

Best kan... apa tunggu lagi jom apply dan daftar sekarang.

WatsonVIP
email : mywatson@watsons.com.my
Careline: 1 300 880 (847)

posted from Bloggeroid

9 comments:

  1. betul banyak kelebihannya.. ada pernah tertinggal kad nih dalam kereta gara2 guna untuk bayar tol, tapi stay boleh kutip point dengan hanya berikan nombor hp yang didaftarkan semasa isi borang apply kad nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Izzeyda haah betol tu, no tel dlm pendaftaran kad tu boleh kita guna kalau kad tertinggal kan, so kita takkan miss point belian

      Delete
  2. saya pun dah ada kad vip watson..memang best !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Karmila... oh really? welcome to the club hehe

      Delete
  3. sy nk tahu dgn point yg terkumpul semua tu boleh tebus dgn apa ye?

    ReplyDelete
  4. Yg voucher utk makanan tuh kan, boleh guna sekali je la ye? Nak kena gunting ke macamana voucher tu?

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign