Feb 5, 2015

5 Top Item Yang Teringin Beli Di Lazada




Sebut pasal online shopping pasti ingat Lazada.Memang best kalau shopping di Lazada.Sebelum ni pun dah banyak kali shopping kat situ Alhamdulillah memuaskan.
Tapi still banyak item yang aku teringin nak beli huhu, cuma rezeki belum ada lagi, nak tahu apa 5 top item yang aku teringin nak beli tu....meh aku tunjukkan


Uiiii menangis nengok nye, memang dah lama teringin ni, menyenangkan, memudahkan dan menjimatkan masa memasak.Nak memasak feling2 mastercef gitu.Kaler pulak hitam, memang elegan.Lengkap semua ha dengan blender, pemerah jus lagi.


Yang ni lagi lah, boleh sasau perasaan kalau dapat ni.Almaklumlah kita ni wat bisnes kecik2 cookies, kalau dapat oven yang canggih lagi branded cam ni lagi syiok.^ fungsi tu, ada kipas, cool glass macam2 lah yang penting 56liter sangat besau dik non... Doakanlah dapat yang ni sebiji ye ...Amin


Memang hantu baking, so mixer ni ibarat buah hati... sangat minat dengan model yang ni, dengan kaler yang shining, merah lagi, ada ong, bersemangat nak membaking dan yang paling penting ada 8 speed, 4.5liter wow best.



Vacuum lama dah rosak, tengah mencari vacuum yang lebih comel meriah lagi kale nye.Bukan apa ada baby ni ari2 nak kena vacuum karpet, kalau x nanti gatal2 badan terbersin je...Cute kan


Uyooo besau selere keke... yang ni pun bertahun-yahun ngidam nye... senang nak snap memori2 indah ewah... nak2 snap gambar makanan... baru lan cun melecun gambar nak upload di blog kan.Nanti boleh wat part time photography Amin

Kenapa saya suka shopping di Lazada ?

Menjimatkan masa, tenaga dan wang.
Tak payah keluar rumah tersepit dalam traffic jam, orang ramai, bayar duit minyak, tol segala bagai.

Banyak pilihan
Segala mak nenek ada dalam Lazada, dari pakaian, peralatan dapur, gajet, perkakasan rumah, perabot, barangan baby dan banyak lagi.Semuanya dihujung jari.

Harga Murah
Banyak diskaun, promosi di Lazada, nak2 dimusim perayaan, kena bijak la usha2 mana yang murah, tapi berkualiti.

Selamat
Jangan bimbang barangan di Lazada semuanya original, selamat digunakan.

Mudah dan Best
Sangat best bila barangan cepat sampai 1-3 hari bekerja.Menggunakan curier dan cara bayar pulak kita boleh pilih samaada cash on delivery, paypal atau bank in dll.Dan x rimas dengan segala salesgirls dan promoter hehe... sori semua


You can check out the products at Lazada

This post is an entry for the ShopCoupons Blogger contest. Being hosted by ShopCoupons.

Lazada voucher sponsored by Lazada Malaysia.

1 comment:

  1. Lazada....saya baru 1st time shopping kat sini, sekarang tergila-gilalah pulak huhuhu...

    http://ummiberbicara.blogspot.com/2015/02/1st-time-shopping-online-lazada.html

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign