Feb 8, 2015

Fobia Nak Telan Supplement



Al kisah nak cantik, nak sihat, nak slim punya pasal.Segala vitamin, supplement semua aku nak telan hehe.Dengan vita c, lechitin e, b complex segalanya aku telan.Telan pulak bukan nak telan satu satu, telah segaligus 7 biji, baru minum air... apa lagi dah jem saluran tekak, habis bengkak, nak telan air liur pun sakit.

Ah sudahnya doktor kata akibat telan tablet sekaligus, tablet,kapsul2 tu belaga-laga kat tekak, so tekak pun bengak.Moral of the story, kalau nak makan supplement atau ubatan berbentuk pil, tablet dan kapsul, telan sebiji-sebiji disulam dengan air masak.Jangan jadi cam ni ye...hehe

posted from Bloggeroid

1 comment:


  1. Salam Ukhwah, Tahniah, Anda adalah salah seorang pemenang Segmen GA Mycherita, minta hantar detail anda kepada saya ye.. Ini Link nya..>>> Pemenang Segmen Giveaway MyCherita

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign