Fobia Nak Telan Supplement

February 08, 2015



Al kisah nak cantik, nak sihat, nak slim punya pasal.Segala vitamin, supplement semua aku nak telan hehe.Dengan vita c, lechitin e, b complex segalanya aku telan.Telan pulak bukan nak telan satu satu, telah segaligus 7 biji, baru minum air... apa lagi dah jem saluran tekak, habis bengkak, nak telan air liur pun sakit.

Ah sudahnya doktor kata akibat telan tablet sekaligus, tablet,kapsul2 tu belaga-laga kat tekak, so tekak pun bengak.Moral of the story, kalau nak makan supplement atau ubatan berbentuk pil, tablet dan kapsul, telan sebiji-sebiji disulam dengan air masak.Jangan jadi cam ni ye...hehe

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

1 ulasan


  1. Salam Ukhwah, Tahniah, Anda adalah salah seorang pemenang Segmen GA Mycherita, minta hantar detail anda kepada saya ye.. Ini Link nya..>>> Pemenang Segmen Giveaway MyCherita

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish