Jom Aktifkan Mykad

by - February 18, 2015

Jom Aktikan Mykad.Mykad kini mempunyai pelbagai fungsi dan kegunaan. bukan hanya digunakan semasa berusan di kaunter-kaunter jabatan kerajaan, boleh digunakan sebagai lesen memandu, kad ATM, Touch N Go dan banyak lagi.

Jom Aktifkan Mykad supaya boleh menyertai Program Smart Shopper yang merupakan salah satu aplikasi terkini Mykad selain 49 aplikasi Mykad yang sedia ada.Banyak kelebihan yang bakal kita nikmati dengan program ini.

Kelebihan Program Smart Shopper :

Pengaktifan MyKad untuk menjadikan Kad Diskaun adalah PERCUMA 

Tiada sebarang Annual Fee dikenakan (Bermakna PERCUMA seumur hidup) 

Tidak perlu membawa kad tambahan.

Dapat mata ganjaran dan tidak ada tempoh luput. 

Berpeluang untuk menebus hadiah daripada pihak syarikat berdasarkan mata ganjaran yang telah anda kumpul ketika berbelanja. 

 Aplikasi Mykad Smart shopper melalui IPAD, Iphone dan Smartphone disokong dengan sistem GPS, dapat memberi panduan, maklumat dan lokasi setiap kedai yang terlibat di dalam program ini.


Jom Aktifkan Mykad sekarang untuk merasai dan menikmati kelebihan yang ditawarkan  hanya dengan mendaftar dan Jom Aktifkan Mykad anda di http://www.aktifmykad.com/


Jom Aktifkan Mykad anda secara online tanpa perlu berjumpa dengan mana-mana ejen berdaftar dan mengisi borang secara Offline untuk menjadikannya Kad Diskaun dan Kad Ganjaran.
Sangat mudah, cepat dan praktikkal serta amat berbaloi.


Jom Aktikan Mykad merupakan contest yang dianjurkan oleh Blog Coretan Anuar ditaja oleh www.aktifmykad.com.

You May Also Like

4 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish