Feb 6, 2015

Menangi iPhone 6 dengan Lets Masak




Anda pandai masak?
Andai tak pandai masak?
Tak perlu pening-pening ye, semuanya mudah dengan Lets Masak.
Lets masak merupakan medium atau laman masakan yang terkini yang mengandungi ribuan resepi yang terdiri dari pelbagai jenis.Antaranya minuman, pencuci mulut, pasta, daging, ayam dan banyak lagi.



Kenapa Lets Masak ?

Banyak resepi menarik
Macam2 kategori, ada kek, pasta, ayam, minuman dll
Gambar yang menarik
Boleh share resepi dan backlink ke laman sosial kita
Boleh kumpul point dan tebus ganjaran
Boleh berkenalan dengan ramai pengunjung
Menjana pendapatan
Boleh join contest dan menang iPhone & wang tunai

Daftar dengan Lets Masak disini


Share Resepi
Bagi korang yang pandai masak, ada resepi yang nak dikongsikan, selepas mendaftar, korang haruslah mencapai sekurangnya 50% progress sebelum submit resepi.Yang paling best dengan lets Masak, kita boleh sertakan backlink laman sosial mahupun blog kita sekali semasa pendaftaran.



Belajar Masak
Kalau x berapa pandai masak jangan bimbang di Lets Masak resepi semuanya step by step disertakan dengan gambar yang berkualiti.Segala tips dan panduan pun banyak.

Jana Pendapatan
Ha best kan dengan hanya share resepi kita boleh menjana pendapatan, boleh collect point nanti boleh tebus point tu yuhuuuuu. Ha kat bawah ni cara nak kumpul point ye.



Menang iPhone & Wang Tunai
Yang ni mesti suke kan hehe... Sekarang Lets Masak dengan kerjasama Hai Blogger ! menganjurkan 1 contest yang mana hadiahnya super awesome habaq hang.

Tempat pertama: iPhone 6 Plus 64Gb
Tempat kedua: Wang tunai RM500
Tempat ketiga: Wang tunai RM400
Tempat keempat: Wang tunai RM300
Tempat kelima: Wang tunai RM200


http://letsmasak.com/?id=635

Klik banner untuk tahu maklumat lanjut.
jangan lupa daftar dulu disini

Contest ini dianjurkan oleh LetsMasak.com dan disokong bersama Kelab Komuniti Hai Blogger! http://www.haiblogger.com


7 comments:

  1. saya dah klik banner tu, tapi x boleh..keluar error..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wanie... soriii..ok done...boleh klik, saye dah betulkan, alll the best

      Delete
  2. Salam terima kasih sertai contest Let's Masak Review Contest 2015..

    Untuk melayakan anda sertai contest ini adalah sertakan bersama ayat di bawah

    "Contest ini dianjurkan oleh LetsMasak.com dan disokong bersama Kelab Komuniti Hai Blogger! http://www.haiblogger.com"

    Jika tidak penyertaan anda tidak dikira, dan serta perbetul kan code banner atau tu salah, sila semak semula.

    terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam, hehe x perasan ada yg tercicir, over xcited le tu... ok Halim saye dah betulkan....

      Delete
  3. Salam buat Mama Darwiish....anda pun dah menyertai. Semoga berjaya. Artikel review yang menarik.

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign