21 Nuffnang CPUV On Going.. Biar Betik?

March 20, 2015

Firstly happy birthday Nuffnang yang ke 8 tahun... alahai mudanya kalau sekolah darjah 2 hehe.Birthday kite sama bulan lah.By the way sorry sebab tak dapat join jemputan party #Nuffnang8birthday maklumlah x kena masa dan tempat..... Thanks Nuff




Alhamdulillah, ada 21 cpuv sedang berzumba di blog aku haha...berzumba lelama sikit ye kat situ..kira hadiah birthday kot ekeke.Thanks semua, terutama my stalkers, buddies, members, family support blog aku yang tak bape nak hot ni.Rajin-rajin mai lah singgah lagi, komen-komen, klik-klik si Nuff tu..... ok jangan lupe kalau nak bagi hadiah birthday... boleh email keh2

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

2 ulasan

  1. Banyak betul yang tengah berzumba ye :)

    Tahniah :)

    ReplyDelete
  2. perrgghh, banyak giler.. hehe. tahniah kak.
    shad klik sensodyne satu..

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG