Mar 20, 2015

21 Nuffnang CPUV On Going.. Biar Betik?

Firstly happy birthday Nuffnang yang ke 8 tahun... alahai mudanya kalau sekolah darjah 2 hehe.Birthday kite sama bulan lah.By the way sorry sebab tak dapat join jemputan party #Nuffnang8birthday maklumlah x kena masa dan tempat..... Thanks Nuff




Alhamdulillah, ada 21 cpuv sedang berzumba di blog aku haha...berzumba lelama sikit ye kat situ..kira hadiah birthday kot ekeke.Thanks semua, terutama my stalkers, buddies, members, family support blog aku yang tak bape nak hot ni.Rajin-rajin mai lah singgah lagi, komen-komen, klik-klik si Nuff tu..... ok jangan lupe kalau nak bagi hadiah birthday... boleh email keh2

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. Banyak betul yang tengah berzumba ye :)

    Tahniah :)

    ReplyDelete
  2. perrgghh, banyak giler.. hehe. tahniah kak.
    shad klik sensodyne satu..

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign