Mar 18, 2015

Chriszen Hair Color Shampoo

Rambut beruban? nak tukar warna rambut? tapi takut produk tak halal? Sekarang tidak lagi dengan Chriszen Hair Color Shampoo. Ia merupakan produk terbaru keluaran Chriszen. Ada 3 pilihan warna yang menarik uolssss. Packaging pun simple je tak payah pakai botol yang gedabak besar tu, senang dibawa kemana-mana, easy to use.Dan yang paling best kita guna macam shampoo biasa, tak payah bersikat atau segala bagai macam kat salon tu.Hasil setanding sentuhan profesional.

01- Black
02- Coffee
03- Chesnut
Net : 25ml
Disertakan dengan glove, so tak payah bimbang tangan dan jemari korang comot terna chemicals.Tak payah nak beli glove berasingan.Chriszen Hair Color Shampoo diformulasikan dari Korea, sangat efektif sebab korang akan dapat hasil yang cantik hanya dalam 15-18 minit. Tak payah ke salon bagai.GST GST semua mahal woooo. Selain mencantikkan rambut color shampoo ni dapat melembabkan dan menyeimbangkan kelembapan kulit kepala, menyihatkan rambut, menguatkan rambut dan membuatkan rambut korang senang diurus.... pakai jari pun bolehhhhh


Chriszen Hair Color Shampoo  ni mendapat pengiktirafan International Halal certificate, State Food & drug Administration . So tiada yang diragui.... boleh lah guna tanpa was-was.... dengan niat yang baik ok.....


5 langkah mudah menggunakan Chriszen Hair Color Shampoo  yang sangat simple tak payah guna sikat segala bagai.

  1. Pastikan rambut dalam keadaan yang lembab dan bersih sebelum nak mewarnakan rambut.
  2. Pakai glove yang disediakan sebelum membuka sachet.
  3. Sapukan Hair color shampoo pada rambut.
  4. Urut rambut macam kita bershampoo seperti biasa dan biarkan 15-18 minit.
  5. Bilas rambut hingga bersih.




Web

Facebook

Infoline
+603-6179 8400  /  1700-81-7737

2 comments:

  1. teringat zaman anak dara..penah gak try kaler2 rambut...hehehe

    ReplyDelete
  2. Sis..kira warna ni masuk dlm rambut,bukan kalis air la.kan??

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign