Chriszen Makeup Brushes

March 18, 2015

Chriszen Makeup Brushes 

Packaging yang menarik


Chriszen Makeup Brushes 
  • Berus sintetik berkualiti tinggi
  • tidak mudah rosak / bulu tercabut
  • Mudah dibersihkan
  • Hasil secantik profesional
  • Bulu yang lembut dan halus
  • Bukan dari bulu haiwan
  • Tidak mendatangkan alahan
  • Mudah dibawa kemana-mana



Sang suka dengan pink dia hehe... barulah gugurl kan. Yang ni 12pcs punya.Lengkap dari bronzer, foundation brush, blending brush, eyeshadow brush, blusher brush, smudge brush, small eyeshadow brush, eyeliner brush, eyebrow brush, eyelash com, eyelash brush dan lip brush. Wah pening pale juga sebab aku ni bukan kaki make-up, tapi tak pe lepas ni boleh google, youtube cara make-up dan pakai semua brushes ni huhu.


tengok tu sangat lembut, halus dan gebus haha. Direka khas dengan pemegang yang kita boleh pegang dengan selesa. Takdelah melecet....wat sampai melecet ke kalau make-up.ahaha.Cara nak bersihkannya pun sangat mudah.... hanya rendam dengan air suam atau sejuk, kalau nak bulu lebih elastik tambah sikit shampoo atau conditioner. Kemudian bilas bersih dan keringkan secara menegak, kalau nak cepat guna hairdryer. tapi better cuci 2 kali atau 3 kali ok.

Ada 2 pilihan :
12 pcs RM120 (sm/ss)
7pcs RM89 (sm/ss)

Web

Facebook

Infoline
+603-6179 8400  /  1700-81-7737






You Might Also Like

1 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG