Mar 18, 2015

Chriszen O2 Bubble Cleansing Gel (Review)

Chriszen O2 Bubble Cleansing Gel sure korang akan jatuh cinta dengan produk terbaru yang bakal di lancarkan oleh Chriszen yang tengah trending sekarang.Aku sure selain baby oil susah nak cari make-up remover, cleanser yang betul-betul dapat menanggalkan make-up yang ditempek seharian hahaha.So sekarang tak payah pening lagi.... rasa yakin bila berwudhu' tanpa sisa make-up dan kotoran.

70ml
Packaging yang simple, hanya pump out , botol pun cute je, senang nak isi dan handbag kan. So senang nak travel, semua.


Macam biasa, produk Chriszen kesemuanya berasaskan air , formulasi dari Korea dan bahan semula jadi. O2 Bubble Cleansing Gel ni sesuai untuk semua jenis kulit. Selain bertindak sebagai make-up cleanser ia bertindak sebagai anti-kedutan, membersih secara efektif, menyejuk dan mendinginkan, mengecilkan pori, mencerahkan, menghaluskan. oksigen + terapi dan melembapkan kulit. Wahhhhhh banyaknya manfaatkan.


Ha korang boleh tengok sendiri keajaiban dan bertapa syiok nya cleansing gel ni. Yang kat gambar tu, aku calitkan sikit Chriszen Gel Eyeliner dan aku picitkan sedikit O2 Bubble Cleansing Gel, then apply dengan perlahan-lahar, biarkan 2 minit, dalam masa 2 minit tu akan terhasilnya bubble yang super halus, lembut, wangi, sejuk je.Then kita sapu dan ratakan buih tadi, nampak, tertanggal kan eyeliner yang super waterproof  tu. Lepastu, lap dengan kain bersih dan basuh dengan air.




Web

Facebook

Infoline
+603-6179 8400  /  1700-81-7737

1 comment:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign