Mar 18, 2015

Chriszen Tube Mask (Review)

 Chriszen Tube Mask adalah produk terbaru dari Chriszen. Kalau nak tahu pemakaian mak atau topeng muka ni teramatlah penting untuk menjaga kesihatan dan kecantikan kulit muka. Tube mask ? Macam pelik je bunyi kan... sebab mask di letakkan dalm tube. selalu kita beli mask dalam packet tapi lain dengan mask dari Chriszen. Ada 3 pilihan tube mask, so boleh pilih mana yang korang nak. Tapi yang pasti kesemuanya kaya dengan nutrisi serta dari sumber semulajadi.

Biru - Asid hialurronik (Melembabkan)
Pink - Arbutin + Vita C (Mencerahkan)
Kuning - Tea Trea Oil (anti-Acne)

1 pek ada 5 tube
RM 39.90
Disertakan dengan penyepit



Aku cuba tube mask moisturising dulu, Pek Moisturizing dirumus daripada ekstrak Aloe Vera dan bunga Chamomile yang berkesan untuk mengekalkan kelembapan kulit wajah, mencegah masalah radang serta membantu meningkatkan kesegaran kulit wajah sepanjang hari.
Setiap helai topeng muka di dalam Chriszen Tube Mask ini mengandung ramuan semulajadi seperti ekstrak daun gelam wangi, arbutin, Tuber Melanosporum serta vitamin C dan B3 yang bukan sahaja mampu merawat masalah kulit yang dihadapi, malah turut bertindak mengekalkan keanggunan kulit wajah secara efektif.


Memang best sebab dapat berjimat kalau kita guna Chriszen Tube Mask sebab kita boleh guna semula mask tau. nampak tak lebihan cecair dalam tube tu, so lepas guna mask kita boleh masukkan semula mask tadi dengan gunakan penyepit dan simpan dalam peti ais. So esok boleh pakai semula. Tapi untuk 2 kali guna je la, tak boleh lebih hokey... 

Keistimewaan Chriszen Tube Mask

  • Membantu memelihara kelembapan dan kelembutan kulit wajah 
  • Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus 
  • Membantu mengatasi masalah tona kulit yang tidak sekata 
  • Mengatasi masalah pigmentasi 
  • Meningkatkan kecerahan kulit 
  • Membantu mencegah dan mengatasi masalah jerawat, kulit kering dan kulit kusam 
  • Mengurangkan kesan cela seperti parut, jeragat 
  • Menyegarkan dan menganjalkan kulit


Model tiada iktiraf huhu

Cara Penggunaan :
  1. Keluarkan topeng muka dari tiub dengan gunakan penyepit.
  2.  Letakkan pada keseluruhan wajah. 
  3. Biarkan selama 25-30 minit. 
  4. Tanggalkan topeng atau mask dengan perlahan-lahan. 
  5. Tepuk kulit wajah dengan jari sehingga ia menyerap kesan serum menyerap ke dalam kulit. Kesan serum Chriszen Tube Mask tidak perlu dibilas. 
  6. Amalkan 2 hingga 3 kali seminggu untuk hasil yang terbaik.

Web

Facebook

Infoline
+603-6179 8400  /  1700-81-7737




2 comments:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign