Mar 2, 2015

Penapis Air COWAY Memang Best

Penapis air Coway menjadi pilihan kami sekeluarga.Sekarang penapis air sudah menjadi satu keperluan bukan lagi kehendak.Memandangkan tahap kualiti air yang rendah dan tahap pencemaran kian meningkat, penapis air amatlah penting untuk kita menjaga kesihatan.Memang boleh kalau hanya nak masak air, tapi tahap kemalasan pun boleh tahan tingginya kan... hehe, so dengan penapis air boleh kita jimat tenaga, wang, masa dan paling penting ianya membantu keaihatan kita.Tak adalah kita minum air yang berkarat dan tercemar.


Penapis air Coway Villaem CHP-08GR menjadi pilihan kami sekeluarga.Coway merupakan pengeluar penapis air dari Korea terbesar didunia.Model Villaem adalah model paling latest.Tank kapasiti 6.4 liter.Cute je kan, comel so jangan bimbang kalau dapur kita kecik, boleh muat punya.


Sangat best sebab Villaem dilengkapi dengan butang keselamatan air panas, so tak perlu risau kalau kita ada anak kecil.Dan yang paling best ia menyediakan air panas, air sejuk dan air pada suhu bilik.Senang nak buat air, nak makan maggi ke, nak makan oat ke tetengah malam buta... hehe...cepat dan senang.Rekabentuk yang simple, cute dan gojes kan.Ha ada button mode juga kalau tetangah malam x la gelap, ada lampu tau dan button power save.

Penapis Air COWAY Best Sebab :

-Ada 5 juta pelanggan berpuas hati di Korea.
-Mendapat anugerah dan sijil dari antarabangsa.
-Pengeluar penapis air terbesar dunia.
-Ada penganugerahan Gold Seal Mark dari WQA.
-Pemasangan percuma.
-Servis berkala setiap 2 bulan secara percuma.
-Sewa beli turut disediakan.

Sangat best dan memudahkan kerja, teutama unuk yang ada baby, senang je nak buat susu, tak payang tunggu air masak, hanya picit je heheh.Tak perlu lagi water dispenser ikikiki.Kalau berminat korang boleh intai-intai segala info di ...

http://www.coway.com.my

Talian bebas tol 1-800-888-111


posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. Wish ada sebijik dalam bilik. Huaaaaa. Memanh terbaik benda ni. Kwn2 ena yg lain pun kata benda ni best

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best kalau ada coway ni. tak pening kepala, servis, warranti semua percuma. sebenarnya tak mahal pun, paling murah rm75 sebulan.

      Boleh check kat sini. penapis air coway

      Delete
  2. Saya pun dah guna model ni, beli dari ejen Coway Shah Alam.

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign