Mar 31, 2015

RayBan Berkualiti, Harga Istimewa Di kakiraybanmalaysia.com

Rayban memang dah sinonim dengan penggemar kacamata hitam kerana kualiti dan design yang memang trending dan menarik. kakiraybanmalaysia.com adalah lubuk rayban, aokley yang awesome haha. Di kakiraybanmalaysia memang special sebab kat sana ada bermacam pilihan dengan harga menarik dan yang penting berkualiti.Servis cekap dan pantas, hari ni order, esok dapat barang.


Kenapa harus beli di kakiraybanmalaysia.com
  • Penghantaran yang cepat dan pantas serta dijamin selamat kerana ia menggunakan perkhidmatan PosLaju
  • Harga yang super istimewa kerana pihak kakiraybanmalaysia membeli direct dari supplier kilang.
  • Kualiti terbaik.. kualiti kacamata adalah 1 to 1 copy sahaja.
  • Dipercayai ramai pelanggan & servis yang cekap.
  • Pelbagai pilihan selain rayban ada juga kacamata brand oakley, spy, vonzipper.
  • Free postage




RayBan Aviator Polarized RB3026 Gold Frame, G-15 Lens
Harga : RM190

 Akhirnya menjadi pilihan aku. Adehhh rambang mata sesangat, banyak sungguh pilihan.Harga pulak sangat berpatutan.Aku tertarik dengan desing yang simple, casual dan yang paling penting cerminnya polarized uv400 protection.So disamping melaram, kesihatan dan keselamatan mata terjaga.Perkataan Rayban made in Italy dicetak disebelah kanan cermin mata membuatkan ia nampak lebih bergaya gitu kan.Kalau beli dengan kakiraybanmalaysia korang akan dapat set lengkap iaitu box, soft case, cleaning cloth, paper bag, strap. Lengkap semua.Puas hati.


Itu dia model rayban hehe. Jangan marah ok. Feeling like Nealofa jap eh. Tapi betul tak tipu, sangat awesome, selesa sebab nose pad dia sangat selesa.Mata pun syiok je.So apa tunggu lagi.. jom shopping rayban malaysia, aokley malaysia dengan harga dan pilihan menarik hanya di :

Web :

Instagram :

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign