Review Chriszen Gel Eyeliner

March 18, 2015

Chriszen Gel Eyeliner

Korang jenis kaki make-up ke tidak ? hehe kalau jenis aku ni malas sikit nak bermake-up.. just calit sikit eyeliner dan lipbalm sudah hehe. Tapi sebelum ni asyik duk pakai liquid eyeliner  paham-paham jelah kan kalau nangis, kena hujan ke tergosok ke habis mata jadi comot, hitam... susah tanggal pulak tu. So jangan bimbang Chriszen Gel Eyeliner memang the best dan trending sekang nokkk.  Formulated from Korea and long lasting, easy to use & remove.

Smudgeproof, Waterproof & Long lasting


Tu black matte ok. Natural kaler, tak berkilat-kilat.Senang je ukir best sangat terutama untuk yang baru nak belajar pakai eyeliner. Disertakan dengan berus yang sangat praktikal dan berkualiti. Lepastu boleh cantumkan berus tu pada penutup untuk lebih panjang untuk kita selesa pegang.Dan yang paling penting ianya waterproof dan smudgeproof. Kat sini aku sertakan video sekali, menunjukkan eyeliner ni betul kalis air. Korang jangan bimbang ia juga senang dibersihkan.... so tak perlu risau kalau nak ambil wudhu'.

Video demo waterproof

Keistimewaan Chriszen Gel Eyeliner

waterproof / kalis air
- Mudah untuk diukir
- Mudah untuk dicuci, hanya gunakan make-up cleanser atau baby oil
- Warna hitam sengit iaitu tidak melekt, berkilat, sangat natural
- Smudgeproof tidak comot
- Berus eksklusif boleh dipanjangkan batangnya
- Cepat kering bila dipakai
- Selamat digunakan, tidak menggunakan bahan terlarang
- Longlasting boleh tahan selama 24 jam

Cantik ke idok... touching by orang yg x pro macam aku hehe.
Price :
RM 18.90


Web :

Facebook :

Infoline :
+603-6179 8400  /  1700-81-7737







You Might Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish