Mar 2, 2015

Sinopsis Drama Korea Emegency Couple

Sinopsis Emegency Couple hehe mesti tengok drama ni, pasal Song Ji Ho Running Man heroin dalam drama ni..... tapi hero dia bukan kang Gary ok keke.. ditayangkan di TV9 setiap Isnin-Khamis 6.40pm ada 20 episod.



Main Cast

Song Ji Hyo as Oh Jin Hee (intern)
Choi Jin Hyuk as Oh Chang Min (intern)
Lee Pil Mo as Gook Chun Soo (chief of Department of Emergency Medicine)
Choi Yeo Jin as Shim Ji Hye (assistant professor of
surgery)
Clara as Han Ah Reum (intern)

Oh Jin Hee dan Oh Chang Min dulunya adalah sepasang
suami isteri yang menikah kerana cinta, tapi kehidupan
pernikahan mereka tak berjalan lancar,kerana ibu Oh
Chang Min selalu mengejek latar belakang Oh Jin Hee.
Keluarga Oh Chang Min sendiri semuanya adalah doktor.

Sehingga ibu Chang Min berharap mempunyai menantu yang juga berprofesion sebagai doktor.
Perceraian pun terjadi hanya setelah setahun mereka menikah.Dan..masalah pun dimulai, ketika tanpa diduga Chang Min dan Jin Hee dipertemukan di sebuah UGD RS sebagai staf magang disana.

Jin Hee tanpa diduga kuliah kedoktoran yang
ternyata dibiayai ayah Chang Min. Mereka kembali bertemu
dan menghadapi berbagai pergolakan batin. Adakah mereka akan kembali bersama ? jeng jeng jeng

posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. Yeep..saya dah tengok.Best cita dia. http://rahsiahatikuyangtidakkufikirkan.blogspot.com/2014/08/layan-emergency-couple-sampai-habis.html?showComment=1425264068785&m=1

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign