Apr 19, 2015

Ini Semua LEE KWANG SOO Punya Pasal

Haa ape kes ngat girin, girrafe ni.Apa kena mengena dia dia ngan blog aku, ngan hidop aku keh2.Pasal mamat ni lah aku dok layan Running Man adoiiii gelak sampai nk kuar isi perot.Korang x suke, x pe... layankan je entri aku ni ye..,, tapi bukan nak citer pasal RM ok.



Pasal Lee Kwang Soo lah aku dok re-install aplikasi LINE aku.Dulu delete pasal cam buat semak je.Tapi semalam ternampak pulak die dalam iklan LINE adehhhh menjerit aku..... maklumlah kalau dan panatik .Selain function yang ditawarkan memang best.Lain dari dulu.Dipanggil LINE MILEAGE ... Sebut Mileage teringat pulak lagu si Joo Hoon.. adehhhh kPop ker.....





Adehhh kompem juta2 punya install LINE lepas ni.Layan iklan LEE KWANG SOO dalam tu.Tapi layan mamat ni bukan kenyang pun.... kita layan paedah yg LINE tawarkan.Barulah org kate sambil nyelam... kentot dalam air...kah3



Konsep die... kita chat puas2 sampai lebam nanti kita akan dapat mata ganjaran, kita boleh tebus guna Bcard , free je korang apply kat sana.1 mesej chatting = 1 mata. 1000mata = RM10 nanti boleh la tebus Chattime, Starbucks, Kenny, 7E macam2 lagilah.Kalau korang kaki chat, jap je pulun 1k mata tu.Dapat banyak mata, jangan lupa belanje ekkkk.Apapun marketing dorang memang menjadi..... guna LEE KWANG SOO, The Asia Prince haha.

#akukakikpopkaupulakyangsentap
#adaakukesah
#imsorry♥u

posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. Wahhh bestnya tu. Chat saja dapat rewards. Kematu la tangan nanti

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign