May 1, 2015

JAMU JELITA Pearl White (Review)

Jamu Jelita Pearl White Putih Mulus memang viral dah sekarang.Sebab apa ? Sebab kesannya sangat awesome dan yang paling best harganya tersangatlah berpatutan.Jamu Jelita rahsia awet muda dan pencerahan yang menyeluruh.



Ok sebelum tu, aku belanja 1 selfie keh2.Aku kan ratu selfie #akuselfiekauyangpanas . Wah gojes ke tidak... tu muka tengah feeling ala2 duta Jamu Jelita, Raja Ema .. vouge de vasss !!!!



Ohh ye sekarang ni masuk jar yang ke-2 dah, kiranya baru sebulan lah aku consume.Dan In Sha Allah akan teruskan kot.Ye la suri rumah cam aku ni, pendapatan blog pun alahai.... sendu bak kata blogger Mrs Puex.. so kenalah beli ikut kemampuan.Harga dia memang murah RM 36.90 untuk 1 jar 400gm Murah kan... mana nak dapat kolagen dengan harga macam tu. Lepas tu kalau beli, memang disediakan dengan shaker pink yg shomell tu.So tak payah koang nak rembat botol air adik, anak nak shake2.




Kandungan Jamu Jelita Pearl White :

♥Kolagen
♥Blueberry
♥VitaminC
♥Blackcurrant
♥Acerolla Cherry
♥Astaxanthin
♥Pinebark
♥Tomato


Fungsi dan khasiat Jamu Jelita Pear White :

♥Menjadikan kulit lebih cerah, gebu, anjal dan cantik.
♥Anti-aging
♥Anti-oksidan
♥Menyihatkan tulang, kuku, mata, rambut dan kesihatan dalaman badan.
♥Memberikan nutrisi tambahan pada tubuh.
♥Mengurangkan masalah kulit, jerawat, resdung, jeragat dan banyak lagi



Konsepnya shake2 hokey.Alaaa x takkan nak shake pun malas.Kata nak cantik, nak sihat.Untung2 slim la lengan tu sebab hari2 shake2 JJ.Dalam jar ni dah disertakan dengan scoop pink.Cute nye.Korang bukak je penutup, puhhhh semerbak bau dia, tutty fruity kau dik oi.Rasa dia pulak macam air Ribena.Yummmmy



Cara pengambilan Jamu Jelita Pearl White :

♥Bancuh atau shake 1 scoop dengan 1250ml air sejuk shake sampai larut.
♥Minum 2 kali sehari untuk kesan optimum, 1x pagi sebelum sarapan dan 1x sebelum tidur.
♥Kalau x nak shake, boleh kemam bawah lidah.
♥Elakkan pengambilan kafein.

Emm memang berkesan kat aku, memang dapat rasa kulit makin lembut.Rekahan kat tapak ibu jari
kaki aku pon x de dah.Jerawat pun dok menguncup je.. x berani nak naik.Cerah tu... ontheway kot hehe.Tapi ok la, best, jimat, berkesan.Yang penting nak awet muda dan gojes macam Raja Ema keh2.
posted from Bloggeroid

21 comments:

  1. Ainaa pun pengguna pearl white. satakat ni dah masuk 3 botol. memang kulit semakin cerah. kawan2 habis tanya pkai apa. hehe

    btw, Ainaa tag akak kat sini http://www.nikainaa.com/2015/05/buku-fixi-giveaway-by-yaya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah geng la ni hehe... betul2 kesan nya betul2 memuaskan.Ada org kata kalau kemam lg maveles kesan die hehe,tq 4 tagging me

      Delete
  2. haha..amboi mama darwish.. hashtag xtahan hihi.. jemput singgah mama zafri lak :P

    ReplyDelete
  3. Produk ni boleh diambil ketika period x

    ReplyDelete
  4. Memang produk ni viral kat media massa... Bunda selalu tengok kat tv....
    Salam lebaran...

    ReplyDelete
  5. Xboleh ambil time period

    ReplyDelete
  6. kalau mkn ubat perancang bolehke mkn jamu ni

    ReplyDelete
  7. pearl white belum pernah try lgi tpi sexy white dh.kesan ok sgt mmg mmpk prubhan .lpas ni nak try pearl white pulakk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sexy white apa yg menarik? Boleg share tak? Sy baru nk mencuba tp confuse pearl white atau sexy white

      Delete
  8. Ooo xleh amik time period ye... dah order, tgh tggu... beli sbb hrga dia brpatutan, supplement lain terlalu mahal.. bukannya 'menjadi' tara mna sgt... mntk2 pearl white serasi dgn sya

    ReplyDelete
  9. Boleh beli dekat sy..sy jual dgn harga murah :) mohon like instagram @bymodreaming atau call 011-33005354

    ReplyDelete
  10. Nak tanya kalau pregnant boleh minum ker tak

    ReplyDelete
  11. Nak tanya kalau pregnant boleh minum ker tak

    ReplyDelete
  12. Nak tanya kalau minum pearl white putih mulus boleh ke tak kalau minum jus slim world dalam satu masa

    ReplyDelete
  13. nis pun amalkan pearl white jugak :)

    ReplyDelete
  14. Slm.... nk tnye...klu amik pearl white ni xde side effect ke?

    ReplyDelete
  15. Salam sis nak tnya kalau yg tk ad hologrm tu fake pnya ke?

    ReplyDelete
  16. Salam sis nak tnya kalau yg tk ad hologrm tu fake pnya ke?

    ReplyDelete
  17. Salam sis nak tnya klau yg tk ad sticker hologrm tu fake pnya ke?

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign