Apr 10, 2015

Ketiak Hitam ? Mai Cuba Cathy Doll Whitening & Pore Reducing Armpit Toner

Cathy Doll Whitening & Pore Reducing Armpit Toner


Mak aiiii awat hitam sangat ketiak kamu? Malu kan... dah macam cara guna, still tak berkesan.Dah tonyoh segala deodrant, losyen masih hitam, berkarat jugak? Alaaa x mau sedih geguel semua... di sini ada penyelesaiannya.. Unisex, laki pompuan boleh guna.

Cathy Doll Whitening & Pore Reducing Armpit Toner
120ml

  • Mampu mencerahkan serta memutihkan area bawah lengan / underarms. 
  • Mampu membersihkan serta memberi kelembapan di bahagian underarms / bahagian pelipat kaki / siku. 
  • Boleh digunakan selepas bercukur samada di bahagian kaki mahupun ketiak.
  • Melambatkan proses pertumbuhan bulu ketiak & merapatkan liang roma malah akan melicinkan permukaan tersebut.
  • Mengurangkan bau yg kurang menyenangkan. 
  • Boleh guna di bahagian leher, celah paha, siku, lutut.



RM 36 
Free Postage

Untuk tempahan, belian & pertanyaan :

sms, whtspp, telegram 
012-9125998 (Aiin)

Boleh beli secara runcit & borong


2 comments:

  1. wah...nak tanya kalau budak perempuan baru darjah 5 ok ke guna?

    ReplyDelete
  2. Sis Amanda, ermmm utk budak2 x disyorkan sgt, sebab kulit dorang muda sangat.... x sesuai kot, remaja2 ok la....he

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign