Apr 17, 2015

[Review] LA BOURSE Tonic Essence Shampoo

Shampoo biru dah lama tengok kat fb, ig ramai duk cari.Tergerakhati nak mencuba Shampoo La Bourse ni, kate dorang tersangat awesome untuk hilangkan masalah kelemumur, rambut gugur dan gatal kulit kepala.So jemput2 lah baca review tentang Shampoo La Bourse ni... awesome ke tidakkkk.Tak tahan dah asyik terkeruk2 kepala ni, rambut memang meriah gugurnya, nak2 lepas bersalinkan.


La Bourse Tonic Essence Shampoo 300ml.

Packaging simple je, biru tak ? korang agak2 botol tu yang biru atau warna shampoo yang biru... ? Jap lagi kita tengok ye.Shampoo istimewa sebab mengandungi ekstrak horse chestnut, ekstrak ginseng dan D-Panthenol.Ia mampu merawat rambut dari akar hingga ke hujungnya, selain mempercepatkan pertumbuhan rambut.



Shampoo La Bourse ni juga mengandungi Vitamin yang membantu menyihatkan kulit kepala, so bila kulit kepala sihat, rambut pon automatik sihat.



Ha itu dia shampoo biru.... bukan botol yang biru.Bau dia x kuat macam shampoo tonic komersial yang kita guna.Bau yang tak memeningkan kepala.

Cara penggunaan :
Pakai macam shampoo biasa, picit sekit atas tapak tangan, lumur pada rambut yang basah, keruk2 kulit kepala tu....pastu bilas bersih2.Uhhhhh mak aiii lega rase.Ohhh ye tapi Shampoo La Bourse ni tak berangin ye... biasa je... tapi betul x tipu memang best.Buih sangat meriah.

Baru seminggu pakai, memang dapat rasa kesannya.Kalau pagi2 sapu rumah, x de lah smpai segenggam rambut.Adalah 4-5 helai.Kelemumur pun x de berkeping2.Kulit kepala pun x de dah gatal... Hoooyeaaahhhh.... kalau mantain pakai x mustahil hilang semua masalah rambut aku ni.Lepas ni aku update review pasal La Bourse Tonic Conditioner pulak tau.


Ok belanja pic 1 keping keh2.#akuyangselfiekauyangpanas.Kalau korang berminat nak mencuba, boleh beli direct dengan aku huhu.Best price kasi korang.

La Bourse Tonic Essence Shampoo
30ml
RM37 free postage

**whatspp/telegram 012-9125998 (Aiin)
posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. Tonic Essence Shampoo cantik yer botol dia...warna cecair biru sure harum kan...alhamdulilah masalah rambut gugur dah kurang...good review

    ReplyDelete
  2. Kepanjangan macam mana? Cepat panjang tak kalau guna syampu ni?

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign