Apr 24, 2015

SAKURA CANDY Mencerah & Menyihatkan Badan Secara Menyeluruh

Sakura Candy buatkan korang putih, gebus, mulus dan mantap dalam luar huhu.Wahhhh laju je kalau bab nak cantik, cerah, mulus, gebu ye haha. Of coz lah kan kena lah jaga kesihatan, kecantikan... barulah vougeee de vasss.Kulit cerah pinkish gitew ala-ala awek Japan.... siapa yang tak nak kan. Sakura Candy bukan menjadikan kulit cerah, mulus je tau... tapi mampu merawat dan menyihatkan badan dari dalaman.



Wow banyaknya kelebihannya kan.Berbaloi kalau kita amalkan.
Cara Makan Sakura Candy ni senang aje, 
1) Koyak sachet 
2) Kemam terus di bawah lidah 

 Kandungan Beucure Sakura Candy ni: 
Sakura Extract
 Acai Berry 
Snow Lotus 
Pamogrenate
 Collagen 
Vitamin C 
Maltodextrin Sucralose


- Dalam bentuk serbuk 
- Rasa macam gula gula sebab guna extrak sakura japan (cherry blossom)
- Extrak sakura yang digunakan berkuali tinggi,tekstur dia sangat halus.
- Kemam dan sangat mudah larut dalam mulut.
- Ada 30 sachet.
 - HALAL DAN LULUS KKM.

Soalan Lazim biasa ditanya :

Berapa Harga Beucure Sakura Candy?
Harga sangat berpatutan sesuai dengan Kualiti dan kesan cerah merah jambu. Harga RM150 (sm), RM160 (ss). Free postage. 

Kandungan kat dalam berapa?
Ada 30 sachet khas untuk 30hari guna. Satu sachet ada 2gram Sakura Flakes. Rasanya adalah rasa sakura iaitu seperti makan gula-gula masam manis. Sedap!

Bila masa terbaik untuk ambil Sakura Candy ni?
sejam sebelum sarapan, malam – sebelum tidur (dengan andaian anda makan malam selewatnya 3 jam sebelum tidur agar zat aktif produk dapat diserap sistem pencernaan tanpa gangguan dari makanan2 yang belum dihadam). Utk kesan optimum, ambil semasa perut kosong. Minum air masak at least 2 liter sehari untuk melancarkan pembuangan toksin dan membolehkan nutrien diserap secara optimum oleh sistem dalaman badan.

Boleh ke diambil ketika haid/period?
Boleh diambil ketika haid, ia membantu mengurangi senggugut, melaraskan kitaran hormon (bagi mereka yang hanya sesekali datang haid dalam beberapa bulan) juga melambatkan monopouse. 

Wanita mengandung boleh makan Sakura Candy?Boleh ambil tapi tidak digalakkan. Lebih elok diambil selepas anda bersalin / dalam pantang.

Lelaki boleh amalkan Sakura Candy?
BOLEH! Ia membantu mengimbangi hormon kelelakian anda selain menjauhi kanser prostat, di mana dengan pengambilan Sakura Candy ia mampu merencatkan kanser tersebut selain menguatkan sistem perkumuhan (buah pinggang) anda. 

 Boleh ke ambil Sakura Candy bersama ubat lain? Contoh saya ambil ubat hospital dan juga supplement dari produk yang lain.
Ya boleh ! Tapi dinasihatkan untuk jarakkan waktu pengambilan sekurang2nya 1 jam sebelum mengambil produk lain.

 Adakah ianya akan menyebabkan buncit?
Untuk makluman, produk ini mempunyai ramuan untuk mengempiskan perut. Oleh itu, ia secara tidak langsung juga membantu menyelesaikan masalah buncit yang dihidapi.


Wanita berpantang selepas bersalin boleh ambil?
Boleh tetapi disarakankan diambil selepas 60 hari bersalin iaitu semasa badan sudah berada dalam keadaan yg stabil. Pengambilan dalam kadar minima sahaja sudah mencukupi, iaitu 1 pagi dan 1 malam. Ia membantu mempercepatkan proses pemulihan luka selepas bersalin, mengeluarkan sisa darah nifas, memperbaiki rahim pada kedudukan asal dan mengetatkan semula vagina selain menambahkan susu ibu dan memberi tenaga.

 Berapa lama baru boleh nampak kesan lepas ambil Sakura Candy?
Semua orang nak kesan yang cepat dan pantas kan. Secara umum nya kesan bergantung pada badan masing-masing dan berbeza bagi setiap individu. Kesan boleh dilihat seawal 7 hari - 3 bulan paling lewat penggunaan. Seeloknya guna Sakura Candy ini selama 3 bulan berturut-turut untuk kesan yang optimum.

 Bagaimana pula kekerapan membuang air kecil dan besar? Adakah ia normal?
Ya, ia adalah normal kerana ia adalah sebahagian daripada proses pembuangan toksin-toksin/lendir-lendir di dalam badan.

 Siapa yang sesuai untuk guna produk ini?
Lelaki dan wanita boleh guna produk ini. Untuk remaja seeloknya umur 15 tahun ke atas dah boleh guna Sakura Candy


Testimoni :




HUBUNGI
SMS/WHATSAPP SHJ
017 900 3962/011 2941 0140

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign