May 26, 2015

BABESKIN DOUBLE SERUM PREMIUM (REVIEW)

Babeskin Double Serum Premium adalah serum yang diformulasikan untuk memberikan kesan yang serta merta dan untuk tempoh masa yang panjang yang berupaya menaikkan seri wajah dari dalam seawal 7 hari.Wahhh best kan.Sekarang ni memang trend menggunakan serum kerana sifatnya yang mudah serap oleh kulit, dan kesannya lebih efektif.




Pastikan yang original dengan adanya pelekat kod hologram.Barulah ia dijamin selamat digunakan.Maklumlah sekarang ni banyak produk yang ditiru, diklon oleh pihak yang x bertanggung jawab dalam mencari untung.Yang rugi kita juga sebagai pengguna, so kena lebih teliti lepas ni.




Fungsi :
● Melembabkan kulit
● Menganjalkan
● Mencerahkan kulit
● Mengurangkan pengeluaran minyak di muka
● Anti-aging
● Menyelesaikan masalah pori tersumbat

Babeskin Double Serum Premium
15ml x 2 Serums
RM 119.00 (SM)
RM 129.00 (SS)

Babeskin Double Serum Premium mengandungi 2 botol serum.Setiap botol telah ditulis nombor.So tak usah risau salah step ok.Sangat cute dan comel.Masing-masing ada fungsinya yang khusus.



1- Repairing Booster
● Kuasa pencerahan 2 kali ganda
● Anti-Jerawat



2- Ultimate Mega Lift
● Menjadikan kulit lebih elastik dan anjal
● Anti-Kedutan




Cara penggunaan :

Selepas mencuci muka dengan Babeskin Whitening Soap atau pencuci muka biasa korang, titik kan 1-2 titik diatas tapak tangan.Ratakan di seluruh muka.Lepas pakai serum no.1 terus pakai serum no.2.Pakai pagi dan malam.Serius cakap korang bangun pagi esok, memang lain macam muka, glowing, berseri.Memang syiok.Kalau nak baca review tentang Babeskin Whitening Soap boleh klik
Babeskin Whitening Soap Review.


How To Buy :

Website :

Facebook :

Instagram :
@babeskin365official

Hotline :
+603 9100 2265

posted from Bloggeroid

1 comment:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign