May 26, 2015

BABESKIN WHITENING SOAP PREMIUM Rahsia Kulit Cerah (REVIEW)

Babeskin memang dah sinonim dengan produk kecantikan dan kesihatan.Babeskin Whitening Soap Premium adalah salah satu produk terbaru keluaran Babeskin.Memang sangat teruja bila mencuba produk keluaran Babeskin sebab sebelum ni dah pernah try minuman kesihatan dan kecantikan, Beauty Oat memang superb.So kali ni nak ajak korang melihat kehebatan Babeskin Whitening Soap yang mampu merawat, memelihara, mencantikkan serta mencerahkan kulit wajah dan badan.




Babeskin Whitening Soap comel je kan , pacakaging yang menarik, kalau nak tahu sabun ni bukan saja boleh kita pakai di muka, malahan satu badan boleh pakai tau.Ianya menggunakan sumber semulajadi seperti ekstark virgin papaya, yang sememangnya kaya dengan Vitamin A, Vitamin C dan Vitamin E.




Bar hologram menunjukkan produk ni adalah original dari Babeskin.So jangan risau, senang je nak tahu yang original.Pastikan ianya ada bar hologram ZURAECA SDN BHD.

Kandungan :
Sodium Palmitate, Lactic Acid, Glycerin, CI 19140, CI 15985, Fragrance, Sodium Lactace, Methychloroisthiazolinone, Methylisothiazolinone, Virgin Papaya Extract.

Fungsi :
● Melembabkan kulit
● Mencerahkan kulit
● Menjadikan kulit lebih glowing dan anjal
● Menghilangkan sel kulit mati
● Menanggalkan kotoran, parut, dan bintik hitam



Taraaa inilah rupa Babeskin Whitening Soap , warna hijau.Padan dengan kotaknya.Kalau di belut dengan plastik atau kertas mungkin lebih efisyen kot.Bau dia ...opssss bukan macam bau sabun papaya yang kuning tu ok... bau dia sangat fresh, fruity2 gitu.Rasa macam nak makan hehe.



Cara penggunaan :
Guna macam sabun biasa, tak kisah nak pakai di muka atau dibadan.Sapu dan gosok perlahan sampai berbuih.Biarkan selama 2 minit kemudian bilas dengan air bersih.Keringkan dengan tuala bersih dan kering.Lepas tu korang akan terasa kulit menjadi segar, wangi, bersih dan kalau guna secara berterusan, tak mustahil kulit akan lebih cerah dan glowing.Ianya amat berkesan sekiranya disusuli dengan penggunaan Babeskin Double Serum premium.Nantikan entri review selepas ni ok.



Babeskin Whitening Soap Premium
50g
RM 29.00 (SM)
RM 39.00 (SS)


How To Buy :

Website :
www.babeskin365.com

Facebook :
www.facebook.com/babeskin365

Instagram :
@babeskin365official

Hotline :
+603 9100 2265




posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. besar jugak sabunnya.. kalau potong tuh boleh berjimat skit..

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign