Bila Blog Berwajah Baru

May 31, 2015

Hari-hari memendam rasa nak edit blog kasi kaw2 cantik, teratur dan awesome. Bila blogwalking macam-macam rupa blog kita jumpa. Menaikkan lagi semangat nak edit blog. Bukan owner blig je nak kena cute, keauty, beauty, blog pun sama juga. Antara faktor untuk menarik pengunjung ke blog kita selain kontent yang umppph. Tapi nak ingatkan, kalau kita tak berkemahiran dalam edit mengedit coding blog, baik kita upah mereka yang betul2 mahir. Kang tak pasal2 meroyan.... blog jadi lintang pukang.



Itu blog aku masa sebelum diedit, diubahsuai. Header tu cantik tak.... header tu aku tempah dari blogger Azhafizah memang hasil tangan sis ni super awesome.Susun atur blog masa ni nampak terlalu kompleks, tak berapa nak teratur dan terlampau sempoi.




Ok taraaa, ni lah rupa blog Mama Darwiish yang terkini.Hasil design [blogger Maisarah www.maisarahsidi.com] hanya dengan bayaran RM20 untuk upah desing templat dan background.Uhhh sangat aku berpuas hati.En.Suami pun puji kata, blog skarang lebih teratur, sistematik dan tak berserabut. Xtually En.Suami yg belanja keh2.Mekasih.Dan semoga dengan wajah baru, hadirlah semangat berblogging yg baru, fresh dan mudahan rezeki paid job review datang bagai sang hujan.Amin.Senang2 jemputlah singgah ke teratak maya ni ye...
posted from Bloggeroid

You Might Also Like

9 ulasan

  1. cantik...baru nampak bahagian sidebar tu... :D

    ReplyDelete
  2. betul tu kak..hari2 kalau boleh nak edit bagi blog cantik..tapi kita ni tangan tak pro..so kene bayar kalau nak cantikkn blog...ehhe

    ReplyDelete
  3. Blog dah cantik barulah nampak auranya kan...happy blogging!

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish