May 16, 2015

RAILY Collagen CC Cream (Review)

Raily Collagen CC Cream adalah cc cream keluaran Raily Cosmetic yang mengandungi salmon collagen.Dekat situ pun kita boleh tahu yang cc cream ni berbeza dengan cc cream yang lain.Kalau nak tahu salmon collagen tersangatlah popular di negara Eropah, Jepun, Korean dan banyak lagi sebab khasiatnya yang super duper awesome.Hanya dengan sekali sapuan, Jelitamu... nyata berbeza.Sebelum bercerita panjang lebar, jom kita ketahui apa lagi keistimewaan Raily Collagen CC Cream ni.

  • Mengandungi salmon collagen yg mampu mencerah dan menganjalkan kulit 7x ganda.
  • Melingdungi kulit wajah dari pancaran sinar UV dengan adanya SPF 50++.
  • Sesuai untuk semua jenis kulit, lelaki mahupun perempuan.
  • Tekstur yang ringan, tak melekit membantu penyerapan yg sempurna.
  • Mudah digunakan dan dicuci.
  • Mengurangkan garis halus, kedutan, anti-wrinkles, anti-aging
  • Merawat, mengawal pengeluaran minyak di muka.
  • Memudarkan parut jerawat, jeragat, tompok hitam, warna kulit tak sekata.
  • Mencantikkan dan mencerahkan kulit.
  • Menjimatkan, hanya guna sedikit dan tak perlu bedak, krim dan sebagainya.

Packaging bertemakan warna purle & putih


Sebelum kita mencuba sesuatu produk, haruslah kita semak status halal dan keselamatnnya.Barulah kita boleh guna dengan senang hati tanpa ada kesan sampingan atau merbahayakan kita.So Raily Collagen CC Cream memenuhi standard.Ada pengesahan Halal, GMP dan ianya buatan Malaysia.Haruslah sokong produk tempatan uolllsss.Cara simpan dan penjagaan Raily CC Cream ni senang aje, just simpan ditempat yang kering dan sejuk ok.

Fungsi Raily CC Cream


Wahhhh cantik tak botol dia.Memang elegan kan.Gold colour.Glitter2, bling2 lagi.Ohhh suke tengok.Rasa tak puas snap gambar cc cream ni.Memang packaging membantu dalam pemasaran.Satu bonus tau kalau packaging produk yg cantik, kemas, cute barulah customer yakin dan berminat nak beli produk kita.

1 botol 15ml



Cara pemakaian Raily Collagen CC Cream :
  1. Pamkan botol selama lebih kurang 3 minit bagi mengaktifkan bebola impulose.
  2. Buka penutup untuk bebaskan udara jika cc cream tidak keluar.kemudian tutup semula.
  3. Picitkan sedikit cc cream di atas tapak tangan dan calitkan di kedua pipi, dagu, dahi dan leher.
  4. Ratakan dengan jari perlahan2.Rasakan kesannya selepas 15 minit, kulit muka akan terasa glowing, flawless gitu

Kesan pemakaian Raily Collagen CC Cream

Ulasan aku setelah mencuba Raily Collagen CC Cream :
  • Sangat best sebab tak melekit, so takdelah melekat kat shawl aku huhu.
  • Mudah dipakai, hanya sikit je, pakai jari, dan nak cuci pun senang je.
  • Tekstur tersangatlah halus, lembut dan ringan, so x terasa rimas muka tu.
  • Bau yang mild, x macam setengah produk, wat aku mual.
  • Murah dan kesan yang buat aku syiok, habis kesan lubang bekas jerawat aku dicover olehnya hehe.
  • Muka glowing, flawless dalam masa 15 minit, selain dapat khasiat dari collagen.
  • Tak perlu lagi pakai krim siang, foundation, sunblock atau bedak.Calit lipstick je cukup hehe.

Harga Semenanjung ;
Pasaran : RM 69
Promosi : RM 55
cc cream+ free postage + free gift

Harga Sabah, Sarawak :
Pasaran : RM 75
Promosi : RM 70
cc cream+ free postage + free gift

How to buy :

Contact :
017 - 9032 179
011 - 3295 8062

Web :

Facebook :

Instagram :




6 comments:

  1. cantiknyaaaa! Muka nampak natural.. aarrgghh ni rasa nak beli ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ina mekasih... malu pulak kita, haah mmg natural, x nampak ada krim kan,.Beli2... selain cantik, sihat pun boleh ,ade kolagen :)

      Delete
  2. SPF dia tinggi lah.. biasa tgk produk lain SPF 30 je. mmg patut la cream ni lembut dan halus. good2 owner nya x kedekut ni :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahh, sgt tinggi kan, sesuai sgt utk sape yg suka outdoor tu, x payah pakai sunblock bagai

      Delete
  3. sekali tengok macam safi rania....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Innanie hahh, sbb gold kan botol dia, kotak je x sama hehe

      Delete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign