Jun 27, 2015

Bergaya Sambil Beraura Terapi Dengan Jam Tawaf Denaihati


Jam Tawaf Denaihati merupakan produk terbaru dari Denaihati yang mana Majlis Perlancarannya dibuat pada Majlis Sepertang Bersama Blogger 2015 yang lepas. Alhamdulillah Mama Darwiish sangat bertuah kerana dapat memiliki jam unik lagi hebat ini melalui segmen lucky draw di SBBYeos2015. Wahhh sangat teruja memiliki Jam Tawaf Denaihati kerana ia mempunyai fungsi aura terapi dan banyak manfaat In Sha Allah. Sebenarnya dah lama teringin memiliki jam tangan , dah lama tak pakai hehe.


Jam Tawaf Denaihati Model 02
Jam Tawaf Denaihati yang Mama Darwiish menangi adalah model 02, Sebenarnya Jam Tawaf Denaihati mempunyai 4 pilihan design. Rekaannya yang multi gender, sesuai dipakai oleh lelaki mahupun wanita. Rekaan yang simple tapi nampak elegan dan mewah.


Kelebihan Memakai Jam Tangan Tawaf Denaihati :
  • Melerai radiasi bebas dengan frekuensi tinggi
  • Meningkatkan tahap tenaga sel-sel tubuh pada ukuran yang paling seimbang
  • Menyingkirkan keracunan di dalam sel-sel secara detoksifikasi
  • Melancarkan aliran elektrik melalui darah sebelum ditukar menjadi tenaga gema
  • Memperbaiki dan memantapkan fungsi hipotalamus (bahagian otak tengah) untuk lebih daya fokus.
Antara faedah yang boleh diperolehi:
  • Membersihkan darah daripada ion-ion positif berlebihan daripada radiasi luar yang terperangkap
  • Membantu mengawal rentak jantung serta memulihkan kembali sel-sel saraf dlm badan
  • Meningkatkan fungsi sistem imun, antibodi dan hormon tubuh
  • Merangsang daya tumpuan / Fokus kepada tindakan, pelajaran & pekerjaan
  • Mengekalkan potensi diri yang optima
  • Mengimbangi kedua-dua hemisfera otak kiri dan kanan
  • Menjadikan fikiran lebih tenang dengan penghantaran mesej secara sekata dan tetap
  • Mengawal depresi / tekanan perasaan / ketenangan serta keheningan jiwa
  • Membantu yang bermasalah Halusinasi (kerohanian)
  • Meningkatkan daya vital / semangat / tenaga batin
  • Meningkatkan tekanan disekitar tubuh bagi mengawal dan mengimbangi aura/cahaya
  • gerakan jam yg mengikut arus fitrah akan mengubah persepsi pengguna untuk menempatkan sesuatu di bawah kawalan, membantu meringankan penyakit & bertindak sebagai pencegahan terhadap gangguan radiasi tercemar
  • Mengawal, mengimbangi, mencegah dan merawat kanser (perlu pemeriksaan lanjut)

Jenama Original dari Denaihati



Video putaran Jam Tawaf Denaihati yang berputar mengikut arah lawan jam

Video di atas menunjukkan putaran Jam Tawaf Denaihati yang berputar mengikut arah lawan jam atau mengikut putaran tawaf. Mula-mula pakai memang rasa janggal sebab kita dah terbiasa dengan putaran jam yang biasa. Best sebenarnya memakai Jam Tawaf Denaihati , unik dengan tulisan jawi, selain dapat merasakan tubuh lebih cergas dan bertenaga.


Sebenarnya Mama Darwiish sayang nak pakai jam ni. Hanya pakai bila nak jenjalan huhu. Ada gaua model upahan tak hehe. Memang best dan selesa pakai. Terima kasih Denaihati, SBBYeos2015, family dan rakan semua kerana sentiasa mendoakan.Kalau korang berminat boleh beli secara online.

Jam Tawaf Denaihati
Harga : RM 300

2 comments:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign