Jun 5, 2015

Bila Anakku Masuk Surat Khabar

Haha dah ape hal anak aku si Sophea Isabela masuk paper.Terkejut aku duk sibuk berehat, sang suami tanya "tak baca whatspp ke? Adik kata Bella masuk paper". Uikk terkejut aku, dalam kepala ni duk terbayang kot2 ada orang guna gambar2 dalam blog ni tanpa izin... bila tengok gambar yg adik aku whatspp tu baru teringat oooooh yang ini.



Surat khabar semalam 4jun 2015, Berita Harian dalam ruangan Permata Hati.Lama dah kot aku email, keluar juga akhirnya.Semua untuk anak2 umur 2 tahun ke bawah.Chomel2 kengkawan Si Bella ni.



Itu ha, si bambam x silap time ni Bella 6 bulan kot, sekarang dan 9 bulan.Mudahan nanti besar2 masuk paper, dengan berita kejayaan dalam pelajaran, kerjaya...yang baik2 aja mama doakannye.Amin.Haha jangan bimbang keratan akhbar tu mama simpan untuk Bella tengok besar nanti hehe.Bila lah mama nak keluar paper ni Bella, bercerita tentang blog shy2cat ni hehe.
posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. Mudahan nanti besar2 masuk paper lagi dengan berita kejayaan dalam pelajaran, kerjaya & life..Aamiiin!

    ReplyDelete
  2. tahniah bella sayang...
    glamer sudah :)

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign