Jun 29, 2015

Caramel Macchiato Free Dari Starbucks

Caramel Macchiato antara minuman peberet aku kalau singgah di Starbucks.Nak singgah minum hari2 memang koyak poket lah ngeh2.Actually yg ni free sebab jadi lucky customer di midvalley outlet hari tu.So semalam baru dapat tebus.Saiz tall je. x boleh adjust dah. Alhamdulillah rezeki, kecik besar aku sapu je. thanks Starbucks

1 comment:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign